Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα μαχαίρια των χούλιγκαν

Δεν εντοπίστηκαν στοιχεία από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια που να βοηθούν στην ταυτοποίηση του δολοφόνου του Μιχάλη Κατσουρή στην επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιγαντιαία φωτογραφία του Μιχάλη Κατσουρή στις εξέδρες – Αυστηρά μέτρα για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η ανάλυση του DNA στη σορό του 29χρονου δεν είναι αξιοποιήσιμη, καθώς δε φαίνεται να εντοπίστηκε γενετικό υλικό που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών.

Επιπλέον ολοκληρώθηκε και η εξέταση στα 4 μαχαίρια που εντόπισαν οι αστυνομικοί, εκ των οποίων τα δύο βρέθηκαν πάνω σε συλληφθέντες και τα άλλα δύο στην περιοχή των επεισοδίων. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ σε κανένα μαχαίρι δεν βρέθηκε DNA του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ ή κηλίδες αίματος. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί το μαχαίρι με το οποίο χτυπήθηκε στο χέρι ο Μιχάλης Κατσουρής.

Νέα Φιλαδέλφεια: Πήρε προθεσμία ο 43χρονος οπαδός που συνελήφθη – Στο «μικροσκόπιο» το κινητό του

Στα βίντεο της συμπλοκής ο Μιχάλης Κατσουρής φαίνεται να δέχεται και χτυπήματα αλλά δεν εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 29χρονου σε κάποιο από τα υπόλοιπα όπλα που κατέσχεσαν οι αστυνομικοί, όπως σιδηρολοστούς, ρόπαλα, στυλιάρια.

Το βασικό ερώτημα που επιχειρούν να απαντήσουν τώρα οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση είναι εάν ο δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες που κρατούνται στις ελληνικές φυλακές ή όχι. Παράλληλα αναζητούν στοιχεία για Κροάτες χούλιγκαν που δεν έχουν συλληφθεί. Έτσι στο μικροσκόπιο έχουν μπει τα 25 οχήματα του κονβόι των Κροατών που ήρθε στην Ελλάδα. Οι αρχές αναζητούν DNA και αποτυπώματα τα οποία δεν ταυτοποιούνται με αυτά των συλληφθέντων και θα μπορούσαν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες και άλλων Κροατών χούλιγκαν.

Νέα Φιλαδέλφεια: 1.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drone – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το ματς ΑΕΚ – Ντιναμό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ