Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθη 17χρονος με αιχμηρό αντικείμενο σε ελέγχους που έκανε η ΕΛ.ΑΣ.

Στη σύλληψη ενός 17χρονου για κατοχή αιχμηρού αντικειμένου προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησαν πριν από τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην ΟΠΑΠ Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Δεν εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα μαχαίρια των χούλιγκαν

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός συνελήφθη στη συμβολή των οδών Καππαδοκίας και Αττάλειας. Παράλληλα, στην οδό Ιωνίας προσήχθη ένας νεαρός, ο οποίος κρίθηκε ύποπτος, δεν προέκυψε όμως κάτι ενοχοποιητικό σε βάρος του και αφέθηκε ελεύθερος.

Η Νέα Φιλαδέλφεια από το μεσημέρι θυμίζει «αστακό» με χιλιάδες αστυνομικούς να περιπολούν περιμετρικά του γηπέδου, είτε πεζοί, είτε με οχήματα της ΕΛ. ΑΣ. και να ελέγχουν την είσοδο των οπαδών.

Νέα Φιλαδέλφεια: Γιγαντιαία φωτογραφία του Μιχάλη Κατσουρή στις εξέδρες – Αυστηρά μέτρα για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό

Έχουν επιστρατευτεί χιλιάδες αστυνομικοί, drones, ελικόπτερα, ενώ το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ περιλαμβάνει εξονυχιστικούς ελέγχους στους θεατές του αγώνα, τον οποίο θα παρακολουθήσει όλη η οικογένεια του Μιχάλη Κατσουρή.

Σημειώνεται ότι η πρόσβαση στο γήπεδο της ΑΕΚ από τις οδούς Χρυσοστόμου Σμύρνης και Καππαδοκίας έχει αποκλειστεί με προστατευτικά κιγκλιδώματα, τα οποία λειτουργούν ως σταθμοί ελέγχου, για όσους προσεγγίζουν την ΟΠΑΠ Arena.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ