Μύκονος: Μήνυση 29χρονης σε βάρος 36χρονου – Κατήγγειλε πως της άρπαξε 20.000 ευρώ και μετά της επιτέθηκε

Μήνυση σε βάρος 36χρονου υπέβαλε μια 29χρονη στη Μύκονο, καθώς όπως υποστηρίζει την εξαπάτησε, αποσπώντας πολλά χρήματα και στη συνέχεια της επιτέθηκε και την απείλησε μέσω της αδελφής της.

Μύκονος: Καθαρίστρια με… δεύτερο επάγγελμα τις κλοπές – Η καταγγελία ξενοδόχου

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η γυναίκα με καταγωγή από την Αλβανία κατήγγειλε ότι στις 18 Απριλίου παρέδωσε στον 36χρονο 20.000 ευρώ σε μετρητά προκειμένου αυτός να μεσολαβήσει για να νοικιάσει επιχείρηση στη Μύκονο.

Ο άνδρας, όπως υποστηρίζει η 29χρονη, παρότι πήρε τα χρήματα, ποτέ δεν της παρέδωσε τα συμβόλαια και τα κλειδιά της επιχείρησης για την οποία είχε παραλάβει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Παρά τις συνεχείς οχλήσεις της 29χρονης, ο 36χρονος ουδέποτε ανταποκρίθηκε. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία στις 27 Μαΐου της επέστρεψε σε μετρητά το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ αναφέροντάς της ότι τα υπόλοιπα θα της τα εξοφλήσει με τον καιρό. Όπως καταγγέλλει, έπειτα από διαπληκτισμό την ίδια μέρα, ο 36χρονος την έπιασε από τον λαιμό προκαλώντας της μελανιές.

Πριν από λίγες μέρες, και συγκεκριμένα στις 4 Αυγούστου, την απείλησε μέσω της αδελφής της, προκαλώντας τρόμο και ανησυχία στην γυναίκα. Η 29χρονη κατέθεσε μήνυση για υπεξαίρεση, απειλή και σωματικές βλάβες.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ