Mοντέλο που δεν έχει κάνει σεξ εδώ και 3 χρόνια ψάχνει την αγάπη – «Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ένα ραντεβού»

Το μοναχικό μοντέλο, που περιέγραψε τον εαυτό της ως «δοτικό άτομο από κάθε άποψη» ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν νέο σύντροφο για τα Χριστούγεννα. Αυτό θα ήταν για την Amber «ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει το 2024«.

Η Amber «Sweetheart» Johanssen έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι αφού μοιράστηκε πώς η δουλειά της ως δημιουργός περιεχομένου εμποδίζει την προσωπική της ζωή. Ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει σεξ ή δεν έχει βγει ραντεβού για τρία χρόνια και λέει ότι το μόνο που θέλει για τα Χριστούγεννα είναι αγάπη.

Παρά το γεγονός ότι έχει πάνω από μισό εκατομμύριο θαυμαστές στο διαδίκτυο και βλέπει άντρες να μπαίνουν συνεχώς στα DM της, είναι απελπισμένη για μια πραγματική σύνδεση.

Περιγράφοντας τον εαυτό της ως «ένα άτομο γεμάτο αγάπη», η Amber θέλει έναν γοητευτικό άνδρα για «να χαθούμε μαζί τόσο μέσα όσο και έξω από την κρεβατοκάμαρα», ενώ αποκαλύπτει ότι έχει εφοδιαστεί με «έξτρα σέξι εσώρουχα» με την ελπίδα ότι θα τον συναντήσει πριν τελειώσει η χρονιά.

«Το να βρω έναν άνδρα είναι στην κορυφή της λίστας χριστουγεννιάτικων δώρων μου φέτος» είπε το μοντέλο, το οποίο μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της στον λογαριασμό της στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber J (@amberjsweetheart)


«Έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν τόσοι υπέροχοι τύποι έξω και έχω βαρεθεί να είμαι ελεύθερη και άγαμη. Η εύρεση ενός συντρόφου θα ήταν ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσει το 2024, έχει περάσει τόσος καιρός από τότε που πέρασα τις διακοπές με κάποιον. Είμαι δοτική, από κάθε άποψη. Μου αρέσει να κακομαθαίνω αυτούς που αγαπώ! Ειδικά στην κρεβατοκάμαρα και φοράω έξτρα σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα. Οι άνθρωποι με κράζουν για την ερωτική μου ζωή. Όλοι μου λένε ότι πρέπει να βγω ραντεβού και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δεν μπορώ να βρω κάποιον!» περιέγραψε.

«Είναι δύσκολο για τους άλλους να καταλάβουν την κατάστασή μου, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη δουλειά μου» τονίζει. Το μοντέλο περνάει φέτος τις γιορτές στην πατρίδα της, τη Σουηδία, αλλά πιστεύει ότι είναι απίθανο να βρει αγάπη στην πατρίδα της, καθώς προτιμά πολύ περισσότερο τους «αναιδείς Βρετανούς άντρες».

Λατρεύω τους άνδρες που τους αρέσει να κακομαθαίνουν και τη γυναίκα τους

Λάτρης των κλασικών εορταστικών ταινιών όπως το The Holiday και το Love Hard, είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμη να ταξιδέψει για αγάπη.

«Λατρεύω τους Βρετανούς άνδρες. Είναι πολύ προσεκτικοί και αναιδείς! Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του να είσαι single αυτή την εποχή του χρόνου είναι ότι δεν έχω κανέναν να με ζεσταίνει. Θα περάσω τις διακοπές με τον σκύλο μου και τους γονείς μου. Όντας μισοί Λατίνοι και μισοί Σουηδοί έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον χριστουγεννιάτικο δείπνο» ανέφερε.

«Δεν είμαι σπουδαία μαγείρισσα, οπότε θα ήθελα πολύ να βρω έναν σύντροφο που θα μπορούσε να μου δείξει πώς να τελειοποιήσω ένα πιάτο. Λατρεύω έναν άνδρα που του αρέσει να κακομαθαίνει και τη γυναίκα του.

«Η εμφάνιση δεν είναι τόσο σημαντική για μένα, προτιμώ ένα ωραίο χαμόγελο! Θα ταξίδευα οπωσδήποτε για να βρω τον κατάλληλο άντρα. Το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι ένα ραντεβού».

Η Amber – η οποία κερδίζει έως και 60.000 δολάρια τον μήνα – έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο κύριος λόγος για την αγαμία της είναι επειδή «δεν μπορεί να βρει τον κατάλληλο άντρα» λόγω της δουλειάς της ως influencer και μοντέλο. Οι άντρες προφανώς «φοβούνται» να την πλησιάσουν, πιστεύουν λανθασμένα ότι είναι «catfish» στις εφαρμογές γνωριμιών ή βρίσκουν αποκαλυπτικές τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Όσο για το ότι δεν έκανε σεξ για τρία χρόνια, παρά το γεγονός ότι έχει αυτοπεποίθηση για το σώμα της, το μοντέλο λέει ότι είναι «νευρική» που θα ξαναμπεί… στην αρένα. «Είμαι κάπως νευρική καθώς έχει περάσει τόσος καιρός. Αλλά υποθέτω ότι είναι σαν να οδηγείς ένα ποδήλατο… μόλις ανέβεις, όλα επιστρέφουν σε σένα».

Εάν ο Άγιος Βασίλης δεν πραγματοποιήσει την επιθυμία της φέτος, η Amber είναι αποφασισμένη να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Και πρόσθεσε: «Αν είμαι single μέχρι το 2024, σίγουρα θα σκεφτώ να προσλάβω μια… προξενήτρα. Αλλά είμαι σίγουρη ότι ο πρίγκιπας μου είναι κάπου εκεί έξω, πρέπει απλώς να τον βρω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ