Βριλήσσια: Στη φυλακή ο κομμωτής με τις κρυφές κάμερες – Ζητά «συγγνώμη» και υποστηρίζει ότι «το υλικό δεν έχει διαρρεύσει»

Στη φυλακή οδηγείται ο κομμωτής από τα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από καταγγελίες ότι είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο σπίτι του και στο κατάστημα του.

Της Άννας Κανδύλη

Την δράση του ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο αλλά στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος στην απολογία του είπε πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας και αρνήθηκε πως διέθεσε το υλικό στον οποιοδήποτε.

Ο δικηγόρος του, Νίκος Σταυρουλόπουλος, δήλωσε πως «σε καμία περίπτωση το υλικό που έχει καταγραφεί παράνομα δεν έχει διατεθεί σε τρίτους. Μόνο αυτός γνώριζε για την τοποθέτηση των καμερών».

Τα πρώτα λόγια, μέσω του δικηγόρου του – Συγγνώμη ζητάει τώρα ο κομμωτής

Νωρίτερα, ο κατηγορούμενος έκανε την πρώτη τοποθέτησή του για την υπόθεση, που έχει προκαλέσει σάλο, μέσω του συνηγόρου του. Ο δικηγόρος Νίκος Σταυρουλόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και θέλησε να διαβεβαιώσει ότι το υλικό που έχει τραβήξει ο πελάτης του, δεν έχει διαρρεύσει, ενώ τόνισε πως ο κατηγορούμενος ζητάει συγγνώμη.

«Αφενός μεν ζητάει συγγνώμη. Αφετέρου το πιο σημαντικό είναι ότι τίποτα απ’ όλα αυτά που έχουν τραβηχτεί από το κινητό, δεν έχει διαρρεύσει. Είναι καθαρά μέσα στο κινητό και τίποτα άλλο» είπε ο δικηγόρος του 49χρονου και πρόσθεσε: «Αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα τα άλλα είναι θέματα, τα οποία θα κριθούν στα δικαστήρια. Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να το διαβεβαιώσουμε ότι τίποτα περισσότερο δεν έχει συμβεί από αυτό… μόνο μία καταγραφή μέσα στο κινητό, τίποτα περισσότερο».

Ερωτηθείς εάν γνωρίζει γιατί ο κομμωτής είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα της επιχείρησής του στα Βριλήσσια, απάντησε: «Όχι, αυτά είναι θέματα που θα τα συζητήσει με τον ανακριτή» και πρόσθεσε ότι ο επιχειρηματίας «ήθελε να μάθει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτό που παρουσιάζει η τηλεόραση».

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας ύστερα από καταγγελία υπαλλήλου του 49χρονου, που ανακάλυψε ότι είχαν τοποθετηθεί παράνομα κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του κομμωτηρίου. Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι κρυφές κάμερες είχαν τοποθετηθεί και στο δωμάτιο της θετής του κόρης.

«Ζούσαν επί σειρά ετών, μηνών κάποιες σε ένα χώρο που τους μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων», δήλωσε η δικηγόρος των υπαλλήλων του κομμωτηρίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ