Netflix – «Κάρυ και υδροκυάνιο»: Το νέο true crime ντοκιμαντέρ που θα σας συγκλονίσει

Ένα νέο true crime ντοκιμαντέρ έρχεται να προστεθεί στην ταινιοθήκη του Netflix και αυτή τη φορά οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να ερευνήσουν έξι συγκλονιστικές δολοφονίες οι οποίες εκτυλίχθηκαν μέσα σε διάστημα 14 ετών.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Κάρι και υδροκυάνιο: Η υπόθεση της Τζόλι Τζόζεφ» είναι η τρίτη παραγωγή της India Today Originals και αφορά μια από τις πιο πονηρές κατά συρροή δολοφόνους της Ινδίας η οποία για να πετύχει τον σκοπό της έβαζε κυάνιο σε σούπες, σνακ και ποτά.

Στη Τζόλι Τζόζεφ αποδίδονται οι δολοφονίες έξι μελών της οικογένειάς της και κατηγορείται πως τους σκότωσε προκειμένου να πάρει τον έλεγχο της περιουσίας τους.
Αυτές οι ενορχηστρωμένες δολοφονίες εκτυλίχθηκαν μεταξύ του 2002 και του 2016 στη Νότια Ινδία, στην περιοχή Kerala.

Όλα ξεκίνησαν το 2002 όταν η πεθερά της Τζόλι, Annamma Thomas ήπιε ένα ποτήρι νερό αφού επέστρεψε στο σπίτι από μια βόλτα. Αμέσως μετά, άρχισε να αισθάνεται άβολα και να ζαλίζεται, και τελικά σωριάστηκε στο πάτωμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αργότερα πέθανε και οι γιατροί δήλωσαν ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.

Το 2008, ο Tom Thomas, σύζυγος της Annamma πέθανε λιποθύμησε και πέθανε. Η νύφη του Τζόλι Τζόζεφ φέρεται να ήταν παρούσα και στις δύο περιπτώσεις. Το 2011, ο Roy Thomas, ο τότε σύζυγος της Τζόλι, πέθανε αφού κατανάλωσε ρύζι και κάρυ. Βρέθηκε νεκρός σε ένα μπάνιο το οποίο ήταν κλειδωμένο από μέσα. Ο θάνατος αποδόθηκε σε αυτοκτονία λόγω οικονομικών ζητημάτων καθώς η νεκροψία έδειξε ίχνη δηλητηρίου.

Ο θείος του Roy Thomas από τη μητέρα του, Mathew Manchadiyil, ζήτησε να ξανανοίξει η υπόθεση για τον θάνατο του Roy. Το 2014, ο Μathew λιποθύμησε και πέθανε αφού η Τζόλι φέρεται να του έδωσε ουίσκι με δηλητήριο.

Ο αποθανών Roy Thomas έχει έναν ξάδερφο που ονομάζεται Shaju Zachariah. Την ίδια χρονιά, η μικρή κόρη του Shaju, η Alphine Shaju, πέθανε αφού «πνίγηκε στο φαγητό».

Το 2016, η Τζόλι φέρεται να έδωσε στη Sily Shaju, τη μητέρα της Alphine, ένα ποτήρι νερό με την τελευταία να βρίσκει επιτόπου τραγικό θάνατο.  Το 2019, ο αδερφός του Roy, Roho Tommas άρχισε να έχει υποψίες για τους θανάτους των συγγενών του και απαίτησε από την αστυνομία να γίνει εκταφή και να συνεχιστεί η έρευνα τον θανάτων. Τα ευρήματα της έρευνας υποδείκνυαν ότι οι έξι θάνατοι ήταν στην πραγματικότητα έξι δολοφονίες.

Έπειτα από μία εξαντλητική έρευνα, η Τζόλι συνελήφθη καθώς και ένας ακόμα συγγενής της και ένας συνεργός του που την παρείχαν το υδροκυάνιο.

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix

πηγή: FOXreport.gr

Οι 4 πιο συχνές απάτες με δωροκάρτες – Πώς να προστατευτείτε από τους εγκληματίες

Τεστ παρατηρητικότητας: Είστε τρομερά έξυπνοι εάν βρείτε τις 3 διαφορές σε 10 δευτερόλεπτα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ