Modern Urbanism: Εύκολα σύνολα που θα φορέσουμε από την βόλτα μέχρι και το γραφείο

Η σύγχρονη καθημερινότητα μάς βρίσκει κάπου στους δρόμους να τρέχουμε από την μία υποχρέωση στην άλλη, πάντα με κάποια καθυστέρηση και πάντα, δυστυχώς, με μια έγνοια στο μυαλό: πώς να φαίνομαι άραγε; Η τάση που ονομάζεται «modern urbanism» έρχεται να μας σώσει. Το trend βασίζεται σε κομμάτια διαχρονικά, κομψά και πάνω από όλα άνετα, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε σημείο της πόλης, κάθε ώρα και λεπτό.

Ανδρικά παντελόνια και kitten heels

Ένας συνδυασμός που ενώνει την θηλυκότητα με τα πιο androgyne στοιχεία. Καμία μας δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί κακοντυμένη με ένα τέτοιο σύνολο, πόσο μάλλον αν συνοδευόταν από ένα κλασικό παλτό σε χαλαρή γραμμή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anouk Yve (@anoukyve)

Κλος φούστα και καρό

Ιδανικά για να δώσουν άποψη στις πιο μουντές μέρες του φθινοπώρου και μια νότα κομψότητας στο καθημερινό street style. Συνδυάστε την καρό κλος φούστα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες και εντυπωσιάστε χωρίς καθόλου κόπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Μια πινελιά χρώματος

Συγκεκριμένα, μια κόκκινη πινελιά, η οποία ποτέ δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Γενικά, αν ανήκετε στις πολυάσχολες, προσπαθήστε να επενδύσετε σε statement πανωφόρια, ιδανικά σε κάποιο έντονο χρώμα ή με κάποια ιδιαιτερότητα, τα οποία εντυπωσιάζουν από μόνα τους σε συνδυασμό με μερικά αιχμηρά αξεσουάρ. Κάντε την καθημερινότητά σας εύκολη!

Total leather σύνολα

Όχι απλά αποπνέουν έναν έντονο δυναμισμό, αλλά δεν χάνουν και ποτέ στο παιχνίδι του street style. Τα total δερμάτινα σύνολα συνεχίζουν να αποτελούν τεράστια τάση, μετατρέποντας το power dressing σε αγαπημένη μας συνήθεια.

Denim και μπαλαρίνες

Τι πιο εύκολο από αυτό; Το μόνο που θα χρειαστείτε για να συμπληρώσετε το outfit είναι ένα oversized blazer και μια παριζιάνικη στάση, η οποία θα δώσει αυτό το κάτι παραπάνω στην εικόνα σας.

60s και cute

Τα μίνι έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και μάλιστα, σε συνδυασμό με τις πιο 60s μπότες. Μια ιδέα εύκολη και βολική που μπορεί άνετα να μας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Θα είστε chic καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ