Μητέρα μοιράζεται την ζωή της μετά τον θάνατο του μωρού της και το TikTok λυγίζει

Η μεγαλύτερη απώλεια με την οποία μπορεί να έρθει αντιμέτωπος ένας γονιός, είναι αυτή του παιδιού του. Δυστυχώς καθημερινά πολλοί βιώνουν αυτόν τον τρομερό εφιάλτη. Μεταξύ αυτών και μία χρήστης του TikTok, η οποία αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της πλατφόρμας την ζωή της μετά την απώλεια του μωρού της.

Η Judea Arthur με τον σύζυγό της έφεραν στην ζωή στις 3 Αυγούστου του 2020 την κόρη τους Noah-Lee. Όμως γρήγορα όλα άλλαξαν, όταν τον Οκτώβριο η μικρή έφυγε από την ζωή από αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Ο κόσμος των νέων γονιών διαλύθηκε μπροστά τους, όταν μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες ο πόνος διαδέχθηκε την χαρά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judea Arthur (@itsjudeaaa)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judea Arthur (@itsjudeaaa)

Η Judea θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της απώλειας του μωρού της με τον κόσμο του διαδικτύου. Αρχικά το έκανε μέσα από το instagram προφίλ που διατηρεί, ενώ αργότερα άρχισε να ανεβάζει και βίντεο στο TikTok.

Όπως το προφίλ της στο Instagram, έτσι και αυτό στο TikTok αγκαλιάστηκε αμέσως από τον κόσμο. Μάλιστα στο TikTok είναι ακόμα πιο δημοφιλής έχοντας πάνω από 300.000 ακολούθους, ενώ τα βίντεό έχουν συνολικά εκατομμύρια προβολές.

@itsjudeaaa These were gifted for my Son Echo and I from @ziggylou_ along with a white set. Echo is wearing the white today and I thought Noah-Lee would look darling with the bell sleeves 🌸 Sharing just like siblings would 🥺 #infantloss #rainbowbabymama ♬ Little Things – Adrian Berenguer

@itsjudeaaa Reply to @ruffpuffs420 #stitch with @itsjudeaaa #infantlossawareness ♬ original sound – Judea | Life After Loss

@itsjudeaaa♬ Orange Blossoms – Goldford

Σε πολλά από τα βίντεο βλέπουμε την Judea να επισκέπτεται τον τάφο του μωρού της. Μάλιστα δεν πρόκειται για έναν κλασσικό τάφο, αλλά για ένα κοριτσίστικο σπιτάκι από αυτά στα οποία συνηθίζουν να παίζουν τα παιδιά, ενώ εσωτερικά είναι διακοσμημένος όπως ένα παραμυθένιο παιδικό δωμάτιο.

@itsjudeaaa Looking fresh my baby girl #infantloss ♬ As It Was – Harry Styles

@itsjudeaaa “noah-lee” you deserve all the pretties my darling girl #infantloss #rainbowbabymum ♬ original sound – sweetsaudioz

Η Judea σε post που είχε κάνει στο instagram είχε εξηγήσει πως αποφάσισε ότι το μωρό της χρειαζόταν «Ένα σπίτι για να είναι ασφαλή, ζεστή και στεγνή. Δεν είναι καθόλου παραδοσιακό, αλλά αυτό αξίζει στο κοριτσάκι μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judea Arthur (@itsjudeaaa)

Η μητέρα που αναγκάστηκε να αποχωριστεί με αυτόν τον οδυνηρό τρόπο το μωρό της, δεν επισκέπτεται τον τάφο μόνη της, αλλά σε πολλά βίντεο που κοινοποιεί βλέπουμε να είναι μαζί της και το αγοράκι που απέκτησε μετά τον θάνατο της Noah-Lee.

@itsjudeaaa Cant help but smile when you’re there Son #infantloss #rainbowbaby #griefandloss ♬ Kiss of Life – Sade

Ο Echo, ο οποίος γεννήθηκε τον Μάιο του 2022, συνοδεύει πολλές φορές την μαμά του στον τάφο της αδελφής του. Όπως κανείς μπορεί να παρατηρήσει και από τα βίντεο ο μικρός γνωρίζει για την αδελφή του. Μάλιστα σε ένα συγκινητικό βίντεο τον βλέπουμε να φιλάει την εικόνα της που βρίσκεται στην πόρτα του σπιτιού/τάφου της Noah.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Judea Arthur (@itsjudeaaa)

@itsjudeaaa The way he says “Noah” 🥺🥹 #infantloss #rainbowbaby #griefandloss ♬ My Love Mine All Mine – Mitski

Όλα τα βίντεο της Judea λαμβάνουν αγάπη από το κοινό του TikTok, με τον κόσμο να σπεύδει στα σχόλια για να εκφράσει την στήριξή του, αλλά και για να μοιραστεί τις δικές του ιστορίες απώλειας.

@itsjudeaaa Fun for Echo, Time for Noah-Lee, Chocolate for dad 🐰🐣 #infantloss #rainbowbabymama #easteregg #easteregghunt ♬ Never Had a Chance – Katherine Li

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ