Η οπτική ψευδαίσθηση αποκαλύπτει εάν έχετε προβλήματα δέσμευσης στις σχέσεις – Τι βλέπετε στη φωτογραφία;

Εάν παλεύετε με τις ρομαντικές σας σχέσεις, τότε μια οπτική ψευδαίσθηση μπορεί να σας βοηθήσει… καθώς υποστηρίζει ότι σας δίνει μια εικόνα για το πώς συμπεριφέρεστε σε θέματα καρδιάς.

Η εικόνα δημοσιεύτηκε από τη Mia Yilin – γνωστή ως @mia_yilin στο TikTok – η οποία μοιράζεται τακτικά διάφορες ψευδαισθήσεις, παζλ και πειράγματα εγκεφάλου στους 456.000 ακολούθους της από όλο τον κόσμο.

Προβλήθηκε περισσότερες από 111.000 φορές και συγκεντρώνοντας 127 σχόλια, η εικόνα υπόσχεται να αποκαλύψει εάν έχετε προβλήματα δέσμευσης.

«Τι βλέπεις πρώτα;» ρωτά στην λεζάντα. Η Mia εξήγησε τις θεωρίες πίσω από καθένα από τα δύο αντικείμενα που μπορεί να εντοπίσουν οι άνθρωποι. Ανέφερε ότι κάποιοι μπορεί να δουν πρώτα ένα σύννεφο, ενώ άλλοι μπορεί να δουν ένα ψάρι. 

Το πρώτο πιθανό αντικείμενο – ένα σύννεφο – λέγεται ότι υποδηλώνει τόσο «ανθεκτικότητα» αλλά και «ευαισθησία» ενώ είστε σε μια σχέση.

Η Mia είπε στο βίντεο: «Αν είδες για πρώτη φορά το σύννεφο, αν και μπορεί να φαίνεσαι πολύ ανθεκτικός και γενναίος άνθρωπος εξωτερικά, στην πραγματικότητα, είσαι αρκετά ευαίσθητος. Μπορεί να έχεις μια καρδιά που σπάει εύκολα. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεσαι συχνά πληγωμένος από τα λόγια και τις πράξεις των άλλων».

Ωστόσο, συμβούλεψε ότι το να βλέπεις ένα σύννεφο μπορεί επίσης να σημαίνει προβλήματα δέσμευσης λόγω της ύπαρξης «υψηλών προδιαγραφών» κατά τη δημιουργία ρομαντικών δεσμών. «Μισείς την ιδέα να συμβιβάζεσαι με κάποιον και έχεις πολύ υψηλά πρότυπα όταν μπαίνεις σε μια σχέση».

@mia_yilin What did you see first? #personalitytest #psychologyfacts #entertainment #funfacts #trending #fyp #fypシ #relationship #fortune #fengshui #wealth #china #chinese #chinesewithmia #mia_yilin #Asian #learnontiktok #repost ♬ original sound – Mia Yilin 💖

Λοιπόν, τι γίνεται με εκείνους που είδαν ένα ψάρι μόλις κοιτούσαν πρώτα την εικόνα;

Η δημιουργός περιεχομένου εξήγησε ότι το ψάρι υποδηλώνει την πρόθεση του ατόμου να «εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη ζωή», χωρίς να χάνει ποτέ χρόνο ή προσοχή σε αυτούς που «δεν το αξίζουν».

Διευκρίνισε στη συνέχεια: «Αν είδες για πρώτη φορά το ψάρι, τότε έχεις αυτή τη νοοτροπία ότι αφού η ζωή είναι μικρή και όλοι θα πεθάνουμε κάποια μέρα, μπορεί κάλλιστα να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο».

Τα σχόλια που άφησαν οι θεατές ήταν σχεδόν ενιαία σε συμφωνία – με τους περισσότερους να επιβεβαιώνουν ότι εντόπισαν ένα ψάρι μόλις παρατήρησαν πρώτα την ψευδαίσθηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ