Η «φωνή» του TikTok αποκαλύπτει: «Είμαι πάντα πίσω από ένα μικρόφωνο»

Το TikTok είναι αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως. Δισεκατομμύρια άνθρωποι από διάφορα μέρη του κόσμου έχουν αγαπήσει την εφαρμογή και τη χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση. Ήχοι και φωνές που έγιναν διάσημα μέσα από το TikTok έχουν χαραχτεί στο μυαλό εκατομμύρια χρηστών.

Μία από αυτές τις φωνές είναι και της Kat Callaghan, η οποία και έχει συνοδεύσει μερικά από τα πιο γνωστά TikTok βίντεο. Η Callaghan γνωστή ως το πραγματικό πρόσωπο πίσω από τη φωνή «Jessie» στο TikTok, αποκάλυψε την ταυτότητά της πέρυσι και δηλώνει στο People πως από τότε «έχουν αλλάξει τόσα πολλά».

«Είμαι πάντα πίσω από ένα μικρόφωνο. Αυτή είμαι εγώ» λέει η 37χρονη ραδιοφωνική παρουσιάστρια και καλλιτέχνης. «Ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν ενημέρωσα τους ανθρώπους στην αρχή ήταν επειδή όταν το πεις στον κόσμο, προφανώς δεν μπορείς να το πάρεις πίσω. Αλλά δεν πίστευα ότι οι άνθρωποι θα ενδιαφερόταν τόσο πολύ».

@voiceofkatFor a long time I didn’t say a word. But … yes it’s me and yes I have an ongoing awesome relationship with the folks at TikTok. 🎉 The coolest part for me is watching the creativity & awesome content that people are putting out there using my voice. (Also oddly enough this is my first TikTok)♬ original sound – Kat

Αφού κυκλοφόρησε ένα βίντεο πέρυσι σχετικά με το ότι είναι η Jessie, η Callaghan άρχισε να συζητά για το πώς αισθάνεται που είναι «η φωνή του TikTok». «Μία από τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχουν οι άνθρωποι είναι ότι ηχογραφώ καθώς οι άνθρωποι δημοσιεύουν πράγματα, και αυτό προφανώς δεν είναι αλήθεια», λέει. «Οι άνθρωποι μπορούν να πληκτρολογήσουν ό,τι θέλουν εκεί και να χρησιμοποιήσουν τις φωνές για να πουν αυτές τις λέξεις».

«Ακόμα κι αν εγώ προσωπικά δεν θα το έλεγα ποτέ, κάτι αρκετά αρνητικό ή αγενές, είναι το κανάλι αυτού του ατόμου», προσθέτει. «Εκφράζονται. Και έτσι μου αρέσει να το σκέφτομαι».

@voiceofkat 🤷🏻‍♀️ #tts #tiktok #texttospeech #jessie #emoji #kidding ♬ original sound – Kat

Για την Callaghan, μέρος του να είναι η Jessie σημαίνει να ακούει συνεχώς τη φωνή της – κάτι που θα ήταν «τρομερό» αν όντως ακουγόταν έτσι στην πραγματική ζωή. «Δεν μου αρέσει να ακούω τη φωνή μου για πολύ καιρό, αλλά η Jessie που είναι τόσο διαφορετική από τον φυσικό τρόπο που μιλάω το κάνει λίγο καλύτερο», δηλώνει και εξηγεί ότι ακόμα και αν την ενοχλεί τουλάχιστον ξέρει πως στην πραγματικότητα δεν ακούγεται έτσι.

«Επειδή υπάρχει ένας μικρός διαχωρισμός μεταξύ της Kat και της Jessie, κάνει τα πράγματα λίγο πιο εύκολα», σημειώνει. Η αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητάς της έδωσε επίσης στην Callaghan νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες. «Είχα την ευκαιρία να κάνω μερικά πολύ ωραία πράγματα και το Calm Sleep Story είναι σίγουρα ένα από αυτά τα πράγματα», αναφέρει.

@voiceofkat Replying to @Jj I truly haven’t a clue where that guy is or why he isn’t working harder. #TTS #tiktok #whoisthatguy #itsjustajoke #ireallyhavenoidea ♬ original sound – Kat

«Θα ήθελα να κάνω περισσότερα κινούμενα σχέδια. Και έχω συνομιλήσει με ανθρώπους για αυτό», λέει ο Callaghan. «Και ειλικρινά, ό,τι άλλο, καλωσορίζω κάθε είδους πράγματα στην καριέρα μου ως φωνητική καλλιτέχνιδα. Μου αρέσει να συνεργάζομαι και να βρίσκω διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορώ να δανείσω τη φωνή μου σε άλλα έργα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ