Η προπόνηση που μισείς περισσότερο με βάση το ζώδιό σου

Το είδος της άσκησης που σας ελκύει λέει πολλά για την προσωπικότητά σας. Σκεφτείτε το: Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που απολαμβάνουν πραγματικά να πηγαίνουν για τρέξιμο και εκείνων που προτιμούν να μένουν σπίτι και να κάνουν γιόγκα. Ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που παίζουν ρόλο, το ζώδιό σας σίγουρα σας βοηθά να καθορίσετε την προπόνηση που μισείτε περισσότερο.

Εάν πραγματικά αντιπαθείτε ένα συγκεκριμένο είδος άσκησης, κατηγορήστε τον τρόπο λειτουργίας του ζωδίου σας… Τα ζώδια της φωτιάς φουσκώνουν πάντα με ενέργεια, τα ζώδια της γης είναι πιο αργά και προσγειωμένα, τα ζώδια του αέρα είναι απρόβλεπτα και ευερέθιστα και τα ζώδια του νερού τείνουν να είναι πιο χαμηλών τόνων. Όλα συνδυάζονται για να διαμορφώσουν τους τύπους προπονήσεων που αγαπάτε περισσότερο , καθώς και αυτές που αποφεύγετε με κάθε κόστος.

Κριός

Ως βασικό ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός είναι γνωστός για την άγρια ​​πλευρά του. Σας κυβερνά επίσης ο Άρης, ο πλανήτης της ενέργειας και της αποφασιστικότητας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πρακτικά αδύνατο για εσάς να καθίσετε ακίνητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η γιόγκα ήταν πάντα το λιγότερο αγαπημένο σας είδος άσκησης. Απλώς δεν μπορείς με τη βαθιά αναπνοή και το αργό τέντωμα και το λιβάνι. Σύμφωνα με την αστρολόγο Lisa Stardust, προτιμάτε τις προπονήσεις με γρήγορους ρυθμούς, όπως το ποδήλατο, επειδή φτάνετε στο κέφι και ιδρώνετε με δυνατή μουσική.

Ταύρος

Ως σταθερό ζώδιο της γης που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, δεν αντέχετε τη σκέψη να ζεσταθείτε και να ιδρώσετε στο τρέξιμο. “Αυτό το ζώδιο μισεί επίσης να φύγει από το σπίτι, οπότε το να τρέξουν – ειδικά αν πρέπει να αντιμετωπίσουν τα στοιχεία της φύσης – ακούγεται σαν εφιάλτης”, λέει η αστρολόγος. Αν κάποιος πρόκειται να κάνει γιόγκα από την άνεση του σπιτιού του, είσαι εσύ.

Δίδυμοι

Ως ζώδιο του αέρα που αγαπά τη διασκέδαση, δεν μπορείτε να σκεφτείτε χειρότερη μοίρα από το να κολλήσετε σε ένα μηχάνημα step. Το να βάλεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, χωρίς να πας πουθενά, θα είναι σαν σκληρή και ασυνήθιστη τιμωρία. Το γεγονός ότι είναι μια σόλο προπόνηση δεν είναι καλό επίσης.

Καρκίνος

Στους Καρκίνους αρέσει να χαλαρώνουν, γι’ αυτό η πυγμαχία ή οι μικτές πολεμικές τέχνες σίγουρα δεν θα ήταν στις επιλογές σας. Η ιδέα να ρίχνετε γροθιές ενώ ένας προσωπικός γυμναστής σας φωνάζει είναι ελαφρώς τρομακτική. Αντίθετα, θα ήσασταν πιο χαρούμενοι με μια χαλαρωτική, σόλο ρουτίνα, όπως το κολύμπι.

Λέων

Ως η κοινωνική πεταλούδα του ζωδιακού κύκλου, ο Λέων, δεν ήταν ποτέ λάτρης των προπονήσεων στο σπίτι. Αν κάτι είναι κατ’ απαίτηση ή στο YouTube, δυσκολεύεστε να μπείτε σε αυτό. Οι Λέοντες είναι ζώδια της φωτιάς, που σημαίνει ότι σου αρέσει να βγαίνεις έξω και να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και αυτό ισχύει και κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου. Εάν μια ρουτίνα σας κρατά σε ένα μέρος, θα αισθάνεστε βαθιά βαριεστημένα όλη την ώρα.

Παρθένος

Οι Παρθένοι μισούν τις μοντέρνες προπονήσεις. Βλέπετε τις προπονήσεις ως απαραίτητο μέρος της εβδομαδιαίας ρουτίνας σας και αυτό που σας φέρνει πιο κοντά σε έναν στόχο. Γι’ αυτό απολαμβάνετε τη γιόγκα και την προπόνηση για μαραθώνιους. Οι προπονήσεις σας πρέπει να έχουν έναν σκοπό για να κρατούν την προσοχή σας.

Ζυγός

Ζυγέ, είσαι ένα βασικό ζώδιο του αέρα και αυτό εξηγεί 100% την περιφρόνηση σου για τη σόλο άσκηση. Ενώ εκτιμάτε την ιδέα να κάνετε κάτι ώριμο, όπως το Τάι Τσι, απλά δεν έχετε μέσα σας να κάνετε κύκλους αργά με τα χέρια σας στη σιωπή. Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, προτιμάτε μια τάξη barre.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι έντονα ζώδια του νερού, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο προτιμάτε τις σόλο δραστηριότητες, αλλά έχετε και έντονη αλλεργική αντίδραση σε οτιδήποτε άλλο. Για εσάς, η Zumba είναι μια ώρα βασανιστικής αμηχανίας.

Τοξότης

Τοξότη, όλοι γνωρίζουν ότι ζεις για διασκέδαση και περιπέτεια, οπότε είναι τόσο λογικό ότι θα περιφρονούσες το περπάτημα στον διάδρομο. Για να απολαύσετε πραγματικά την προπόνησή σας, δοκιμάστε κάτι πιο διασκεδαστικό και περιπετειώδες, όπως μια πεζοπορία ή μια βόλτα με ποδήλατο.

Αιγόκερως

Ως ζώδιο της γης, δεν θα επέτρεπες στον εαυτό σου να συρθεί σε ένα μάθημα χορού για ένα εκατομμύριο δολάρια. Σας αρέσει οι προπονήσεις σας να είναι γρήγορες και πρακτικές — με μεγάλη έμφαση στο πρακτικό. Αν προσπαθούσατε να χορέψετε, θα αναρωτιόσασταν όλη την ώρα ποιοι μύες δουλεύουν. Θα προτιμούσατε μια αυστηρή ρουτίνα άρσης βαρών που σας επιτρέπει να έχετε περισσότερο έλεγχο.

Υδροχόος

Υδροχόε, γεμίζεις με πλήξη και μόνο με τη σκέψη επαναλαμβανόμενων ασκήσεων, όπως HIIT ή κυκλική προπόνηση. Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη της καινοτομίας και της τεχνολογίας, λαχταράτε ποικιλία και ενθουσιασμό κατά τη διάρκεια του ιδρώτα σας, και αυτό σπάνια σημαίνει να κάνετε τις ίδιες 10 ασκήσεις ξανά και ξανά. Το HIIT τείνει επίσης να είναι μια σόλο προπόνηση, κάτι που θα σε έκανε να νιώθεις μόνος και βαριεστημένος.

Ιχθύς

Ως ένα μεταβλητό ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της δημιουργικότητας και των ονείρων, δεν υπάρχει τίποτα λιγότερο ρομαντικό – ή ελκυστικό – από το να σηκώνεις βάρη. Σίγουρα, μπορείτε να εκτιμήσετε τα οφέλη που απορρέουν από αυτό, αλλά προτιμάτε να φύγετε από το γυμναστήριο και να πάτε σπίτι. Οι Ιχθύες προτιμούν προπονήσεις που είναι αργές, ήπιες και χαμηλής έντασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ