Ντέιβιντ Μπέκαμ: Νέο τατουάζ αφιερωμένο στην Βικτόρια

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έκανε ακόμη ένα τατουάζ αφιερωμένο στη σύζυγό του Βικτόρια. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, 48 ετών, έχει ήδη περισσότερα από 60 τατουάζ.

Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «έκοψε» τις σχέσεις της με την Βικτόρια Μπέκαμ – Το παρασκήνιο

Η ολοένα και αυξανόμενη συλλογή με τατουάζ του Ντέιβιντ, περιέχει αρκετά που είναι αφιερωμένα στη σχεδιάστρια μόδας σύζυγό του, 49 ετών. Τώρα επέλεξε να γράψει με μελάνι το «Posh» στο μεσαίο δάχτυλό του στο αριστερό του χέρι. Το Posh είναι στο παρατσούκλι της στα Spice Girls και οι θαυμαστές του αμέσως εντόπισαν την ρομαντική κίνηση.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μείνουν «σιωπηλοί» μετά τη διαμάχη με τους Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ φέρεται να έκανε το τατουάζ την ίδια στιγμή που ο γιος του Κρουζ, 18 ετών, απέκτησε νέο σχέδιο στο Shamrock Social Club. Ο Κρουζ πρόσφατα έγραψε επίσης το «Posh» στο χέρι του.

Ο Ντέιβιντ είπε  στη Sun  για το τελευταίο του τατουάζ: «Μόλις έκανα το «Posh»… οποιοδήποτε από τα τατουάζ που έχω είναι για κάποιο μέλος της οικογένειας».

Δεν είναι το πρώτο τατουάζ που έχει αφιερώσει ο Ντέιβιντ στη σύζυγό του, με την οποία απέκτησε 4 παιδιά. Τον Μπρούκλιν, 24 ετών, τον Ρομέο, 21 ετών, τον Κρουζ, 18 ετών και την Χάρπερ, 12 ετών.

Το 2015, ο Ντέιβιντ έκανε τατουάζ με τον αριθμό «99» στο μικρό του δάχτυλο για να σηματοδοτήσει τη χρονιά που παντρεύτηκε τη σύζυγό του Βικτόρια και απέκτησαν τον μεγαλύτερο γιο τους, Μπρούκλιν.

Ένα μεγάλο τριαντάφυλλο και οι λέξεις «Σ ‘αγαπώ» στο λαιμό του φημολογείται ότι είναι προς τιμήν της Βικτόρια. Ο David έχει επίσης ένα τατουάζ με το όνομά της σε γραφή Χίντι, ωστόσο οι ειδικοί αργότερα επεσήμαναν ότι ο φόρος τιμής, δυστυχώς, στην πραγματικότητα έλεγε «Vihctoria».

Έχει επίσης τις λατινικής έμπνευσης φράσεις «Ut Amem Et Foveam» με μελάνι κάτω από το όνομα της Βικτόρια στο αριστερό του χέρι και «Perfectio in Spiritu» (Πνευματική τελειότητα) στα δεξιά του.

Η Βικτόρια ανέβασε επίσης στο Twitter μια φωτογραφία που έδειχνε τη λέξη «Αγάπη» που προστέθηκε στο χέρι του Ντέιβιντ, δίπλα στο πρώτο από τα δύο σχέδια χελιδονιών – υποτίθεται σύμβολο της οικογενειακής αγάπης και πίστης.

Σε άλλα οικογενειακά αφιερώματα, ο Ντέιβιντ έχει κάνει τατουάζ με το όνομα της κόρης του Χάρπερ στο λαιμό του, καθώς και ένα doodle που σχεδίασε η μικρή προς τιμήν των τέταρτων γενεθλίων της. Έκανε επίσης τατουάζ τη λέξη «Dada» και το μεσαίο όνομα Seven της Χάρπερ στο δάχτυλό του το 2017.

Η ανάρτηση του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο instagram

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Beckham (@davidbeckham)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ