Έμαθε ότι η αρραβωνιαστικιά του τον απατά, της άφησε ένα σημείωμα στο ψυγείο και μετακόμισε – «Μήπως δεν έπρεπε να το κάνω;»

Οι δύο 27χρονοι της ιστορίας είχαν σχέση για επτά χρόνια και σύντομα, σκόπευαν να παντρευτούν. Ο αρραβώνας τους διαλύθηκε αμέσως μόλις ο άνδρας έμαθε ότι η σύντροφός του τον απατούσε.

Γυναίκα έμαθε για την απιστία του άνδρα της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος -«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

“Μία πολύ εύκολη αποκάλυψη”

Η αποκάλυψη ήταν ιδιαίτερα εύκολη. Ο αρραβωνιαστικός διάβασε ένα μήνυμα στο κινητό της γυναίκας του από έναν άνδρα ο οποίος της έλεγε πόσο ωραία ήταν που κοιμήθηκε μαζί της. Σύμφωνα με τον ίδιο, η αρραβωνιαστικιά του ήταν αρκετά ανόητη, ώστε να μην προσπαθήσει καν να κρυφτεί.

Είχε αποθηκεύσει το όνομα του άνδρα με τον οποίον κοιμόταν, κανονικά στο κινητό της. «Έπρεπε να είχα θυμώσει αλλά απλά…αποδέχτηκα το γεγονός ότι δεν θα περνούσα μαζί της το υπόλοιπο της ζωής μου», εξήγησε ο άνδρας.

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

“Ιδιαίτερα βολική η αποχώρηση”

Κατά τύχη, η ντουλάπα του είχε χαλάσει πρόσφατα και, μη έχοντας χώρο να βάλει τα ρούχα του, τα είχε στοιβάξει στις βαλίτσες του, με αποτέλεσμα να τα έχει έτοιμα, κάτι που διευκόλυνε πολύ την αποχώρησή του.

Το μόνο που έκανε ήταν να την περιμένει να φύγει για τη δουλειά της, και να της γράψει ένα σημείωμα να «περνάει καλά με τον κόπανο». Αμέσως μετά, έφυγε και προχώρησε τη ζωή του. «Το σπίτι είναι στ’ όνομά της, οπότε δεν είχα καμία δέσμευση», εξήγησε ο άνδρας. «Πέρα από μερικά έπιπλα που είχα αγοράσει εγώ, δεν έχασα τίποτα. Μετά, την μπλόκαρα κιόλας».

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

“Μήπως δεν έπρεπε;”

Από τότε που έφυγε, μένει στο σπίτι των αδερφών του και νιώθει ήρεμος που έληξε τη σχέση του. Η αρραβωνιαστικιά ωστόσο πήγε στο σπίτι των γονιών του και, κλαίγοντας του μίλησε για την κατάσταση. «Οι γονείς μου δυσαρεστήθηκαν που έφυγα προτού ακούσω την δική της οπτική».  Όμως ο άνδρας εξηγεί ότι, τότε δεν ένιωθε τίποτε απολύτως. Τα αδέλφια του επίσης, πιστεύουν ότι δεν έκανε λάθος. Μετά όμως, από κουβέντα με τους γονείς του, ο άντρας αναρωτιέται αν πράγματι έκανε λάθος που έφυγε τόσο γρήγορα.

Έπρεπε να δώσει μία ευκαιρία στην αρραβωνιαστικιά του προτού φύγει ή είχε το δικαίωμα να φύγει χωρίς εξηγήσεις; Τι θα κάνατε στην θέση του;

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ