«Είμαστε και οι δύο παντρεμένοι και βρισκόμαστε στα κρυφά» – Η αποκάλυψη για την παράνομη σχέση με οικογενειακό φίλο

«Όταν βρισκόμαστε, μιλάμε και φιλιόμαστε στα κρυφά». Η αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση. 

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

Η Coleen Nolan της Mirror, δίνει συμβουλές σε μία αναγνώστρια που έχει σχέση με έναν οικογενειακό φίλο και έχει «κολλήσει», όμως η γυναίκα του έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

«Θέλω κάποιος να με συνεφέρει. Είμαι παντρεμένη και περίπου 40 ετών. Εδώ και μερικούς μήνες έχω ένα έντονο φλερτ με κάποιον οικογενειακό φίλο, επίσης  παντρεμένο. Δεν έχουμε κάνει σεξ, αλλά κάθε φορά που συναντιόμαστε, απομονωνόμαστε, μιλάμε, φιλιόμαστε. Η χημεία μας είναι ανατριχιαστική και δεν μπορώ να σταματήσω να τον σκέφτομαι».

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»

«Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ, σε ένα πάρτι σε κάποιο σπίτι, όταν βγήκαμε στον κήπο και αρχίσαμε να μιλάμε. Ήμασταν μόνο οι δυο μας, είχαμε πιει λίγο και, κάποια στιγμή, έσκυψε και με φίλησε. Μου ζήτησε αμέσως συγγνώμη, όμως του απάντησα ότι ήταν κάτι που το περίμενα για χρόνια. Εκείνος μου είπε ότι, αν δεν ήμασταν παντρεμένοι, θα με κυνηγούσε μέχρι να με κατακτήσει», αποκάλυψε η γυναίκα.

«Μου ζήτησε να σταματήσουμε»

«Την περασμένη εβδομάδα, μου τηλεφώνησε ζητώντας μου να σταματήσουμε επειδή τον είχε πιάσει πανικός μην τυχόν και το μάθει η γυναίκα του, η οποία έχει υποψίες και του κάνει διαρκώς περίεργες ερωτήσεις».

13 κρυφά σημάδια της απιστίας που ίσως δεν προσέχετε

«Συμφωνώ ότι αυτό που κάνουμε είναι παράλογο και επίσης δεν θέλω να μάθουν οι σύζυγοί μας και να πληγωθούν, αλλά την ίδια στιγμή είμαι εθισμένη σ’ εκείνον και τη συγκίνηση που νιώθω», είπε και πρόσθεσε:

«Έτσι, συμφωνήσαμε  να μείνουμε δύο καλοί φίλοι, αλλά δεν ξέρω πως μπορώ να το καταφέρω. Ο κόσμος μπορεί να υποψιαστεί κάτι αν αρχίσουμε νa αποφεύγουμε ο ένας τον άλλον ξαφνικά».

Πώς μπορώ να διορθώσω την κατάσταση; 

«Έχεις ήδη περάσει τα όρια και είναι δύσκολο να γυρίσεις πίσω. Αν θέλεις πραγματικά να βάλεις ένα τέλος στο φλερτ, πρέπει να πάρεις τις αποστάσεις σου απ’ αυτόν.

Αν εξακολουθήσεις να τον βλέπεις μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, χωρίς να υπάρχει καμία αλληλεπίδραση ή προσωπική επαφή μεταξύ σας, όπως μηνύματα και τηλεφωνήματα, θα το καταφέρεις», απαντά η ειδικός της Mirror.

«Πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει τον κόπο»

«Πρέπει να αναρωτηθείς αν αξίζει τον κόπο να διαλυθούν δύο γάμοι για έναν εφηβικού τύπου ενθουσιασμό. Κρύβεστε σε κήπους σε πάρτι, αν είναι δυνατόν! Ακόμη και αν δεν έχετε κοιμηθεί μαζί, να είσαι σίγουρη, η ζημιά που μπορεί να κάνει στον γάμο σου το έντονο φλερτ είναι εξίσου σοβαρή.

Προφανώς ο γάμος σου έχει βαλτώσει αλλά εσύ αντί να φροντίσεις να το διορθώσεις, ψάχνεις τη συγκίνηση αλλού. Φρόντισε τον γάμο σου και ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη»

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ