Έχει 40 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και απαντά στα «φαρμακερά» σχόλια – «Μου αρέσει να είμαι η κακομαθημένη πριγκίπισσά του»

Ο σύντροφός της μπορεί να είναι τέσσερις δεκαετίες μεγαλύτερος, αλλά την περιποιείται σαν να είναι η πριγκίπισσά του. Φαίνεται ότι μια τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας λειτουργεί υπέρ της, όπως θεωρεί, και δεν δίνει σημασία στα κακεντρεχή σχόλια των άλλων για τη σχέση του ζευγαριού.

«Έπιασα την πεθερά μου να προσπαθεί να θηλάσει το μωρό μου» – Η εξομολόγηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Η ίδια αποκάλυψε το πιο συνηθισμένο σχόλιο που έλαβε από χρήστες των social media σχετικά με τη μεγάλη διαφορά ηλικίας της:  «Δεν θα πετύχει ποτέ αυτή η σχέση, είναι 40 χρόνια μεγαλύτερος από σένα», σχολίασε μία γυναίκα σε μία φωτογραφία που αναδημοσίευσε η πρωταγωνίστρια της ιστορίας θέλοντας να αποδείξει ότι κάνει λάθος. Για την ακρίβεια, δεν την νοιάζει τι λένε όλοι οι άλλοι, αρκεί που είναι ευτυχισμένη με τον σύντροφό της.

«Ο γάμος μας είναι ανοιχτός – Όλοι πίστευαν ότι θα χωρίζαμε, αλλά είμαστε πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» – Η αποκάλυψη που προκάλεσε αίσθηση

Η κατά δεκαετίες νεότερη γυναίκα ήταν αποφασισμένη να αποδείξει ότι οι haters έκαναν λάθος. Κρίνοντας από τις εικόνες που μοιράστηκε η ίδια, σίγουρα φαίνονται ένα πολύ ωραίο και ευτυχισμένο ζευγάρι.  Καμία μεγάλη διαφορά ηλικίας δεν εμποδίζει τον έρωτά τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φαίνεται στις φωτογραφίες να περνά ανέμελες και χαρούμενες στιγμές. Φιλιούνται, γελούν σε ένα εστιατόριο και κρατιούνται χέρι χέρι.  «Έρωτας με την πρώτη ματιά», έγραψε περιγράφοντας την αντισυμβατική σχέση της.

Το να είσαι τόσα χρόνια νεότερος φαίνεται πως συνοδεύεται και από κάποια προνόμια.  «Η κακομαθημένη πριγκίπισσά του», έγραψε η γυναίκα στις λεζάντες των φωτογραφιών. Σίγουρα, πάντως, φαίνεται να λατρεύει τον πολυτελή τρόπο ζωής που κάνει και δεν θέλει να αλλάξει τίποτα σε αυτόν.

Ωστόσο, όλοι είχαν κάτι να πουν για το ζευγάρι, με αποτέλεσμα τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες να πέσουν «βροχή».

«Έτσι θα φαίνεται ο φίλος σου όταν μεγαλώσει. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ο μπαμπάς σου lol», αστειεύτηκε κάποιος, γράφοντας το «φαρμακερό» του σχόλιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ