«Έπιασα την πεθερά μου να προσπαθεί να θηλάσει το μωρό μου» – Η εξομολόγηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Μία νέα μαμά μπορεί να κληθεί να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες όμως σίγουρα καμία νέα μαμά δεν φαντάζεται ότι θα έπρεπε να διαχειριστεί μία κατάσταση όπως αυτή που περιέγραψε μία χρήστης του Reddit. Συγκεκριμένα, μία γυναίκα που έφερε πρόσφατα στον κόσμο τον γιο της έγραψε πως βρήκε την πεθερά της να προσπαθεί να θηλάσει το νεογέννητο μωρό της.

Τρομοκρατημένη από αυτό που είδε, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι πλέον έχει «χαλάσει» η σχέση της με τον γιο της και τον σύζυγό της. Η γυναίκα έγραψε στο Reddit ότι η πεθερά της αποπειράθηκε να θηλάσει το μωρό επειδή εκείνη (η μαμά) αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες στο θηλασμό.

«Πριν από λίγους μήνες, γέννησα τον πρωτότοκό μου και ήθελα να τον θηλάσω. Ανακάλυψα όμως ότι δεν έπαιρνε όσα χρειαζόταν από το δικό μου γάλα και έπρεπε να του δώσουμε βρεφικό», εξήγησε. «Ήμουν τόσο λυπημένη, για να μην αναφέρω όλες τις απόψεις που έπαιρνα από άλλα άτομα», συμπλήρωσε η νέα μαμά.

Αντί να στηρίξει τη νύφη της, η πεθερά αποφάσισε να πάρει κυριολεκτικά την κατάσταση στα χέρια της!

«Πριν από μερικές εβδομάδες, άφησα τον σύζυγό μου και τη μητέρα του να προσέχουν τον γιο μου, ώστε να ξεκουραστώ λίγο. Το επόμενο βράδυ βρήκα στο κινητό του συζύγου μου μια φωτογραφία της πεθεράς μου να προσπαθεί να θηλάσει τον γιο μου», έγραψε η ανώνυμη χρήστης του Reddit η οποία επισήμανε πως δεν είχε ιδέα ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως η πεθερά έμεινε για ένα δίμηνο με το ζευγάρι και έτσι η νέα μαμά αναρωτήθηκε αν δεν είναι η πρώτη φορά που η πεθερά της προσπάθησε να θηλάσει το μωρό.

Όπως είναι λογικό, η νέα μαμά έγραψε ότι είναι «βαθιά ενοχλημένη» από αυτό που είδε και απευθυνόμενη προς άλλους χρήστες του Reddit έγραψε: «Ξέρει κανείς αν αυτό είναι παράνομο ή αν μπορώ να κάνω κάτι; Νιώθω ότι η σχέση μου με τον γιο μου έχει σχεδόν καταστραφεί εξαιτίας της».

Σχεδόν αμέσως, η ανάρτηση άρχισε να γίνεται viral με τους χρήστες να αναρωτιούνται πώς θα αντιμετώπιζαν εκείνοι ένα αντίστοιχο περιστατικό στον γάμο τους.

«Ξέρω ότι αγαπάς τον άντρα σου, αλλά αυτό είναι πολύ λάθος. Εάν πρόκειται να προσπαθήσετε να κάνετε τον γάμο σας να λειτουργήσει, (δεν νομίζω ότι θα μπορούσα), θα χρειαστείτε συμβουλευτική», σχολίασε ένας ανήσυχος χρήστης ενώ άλλος πρόσθεσε πως «Και η πεθερά δεν θα ξαναδεί το μωρό. Λυπάμαι πολύ!»

Άλλοι χρήστες επισήμαναν επίσης το γεγονός πως ο σύζυγος αποδέχθηκε αρχικά την κατάσταση χωρίς να εμποδίσει με κάποιον τρόπο την μητέρα του: «Δεν το χωράει το μυαλό μου. Ποιος άνθρωπος το θεωρεί αποδεκτό αυτό; Οπωσδήποτε δικηγόρος για διαζύγιο».

Κάποιοι άλλοι χρήστες προέτρεψαν τη νέα μαμά να επικοινωνήσει με την αστυνομία για το θέμα, με μια τρίτη να δηλώνει: «Καλέστε στη γραμμή της αστυνομίας για μη έκτακτη ανάγκη και ρωτήστε τι πρέπει να κάνετε. Στείλτε τη φωτογραφία στον εαυτό σας και μην αφήσετε ποτέ ξανά τον άντρα σας και την πεθερά με το μωρό». Κάποιο άλλοι έγραψαν στην κοπέλα να βρει νέο σύζυγο.

Τέλος, η γυναίκα αποκάλυψε πως ο σύζυγός της είχε πολλές τύψεις για ό,τι έγινε. «Μίλησα με τον σύζυγό μου (όχι πολύ ωραία, πρέπει να προσθέσω) και ισχυρίζεται ότι βλέπει το λάθος τώρα και είναι στενοχωρημένος με την κατάσταση… δεν ξέρω αν το πιστεύω αυτό», παραδέχτηκε η ίδια σε ένα μεταγενέστερο σχόλιο .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ