Αυτές είναι οι χειρότερες συνήθειες κάθε ζωδίου

Όλα τα ζώδια έχουν και θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Κάθε ένα από τα δώδεκα ζώδια του ζωδιακού κύκλου φέρνει μια μοναδική ενέργεια στον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες συνήθειες κάθε ζωδίου που είναι (στην καλύτερη περίπτωση) κακές και (στη χειρότερη) τοξικές. Σε κάποια ζώδια αυτές οι συνήθειες είναι πιο εμφανείς, ενώ σε άλλα καλά κρυμμένες.

Αυτά τα 3 ζώδια κάνουν πάντα τα καλύτερα δώρα

Κριός

Η χειρότερη συνήθεια σου είναι να είσαι εργασιομανής! Επειδή είστε το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, θέλετε πάντα να κάνετε το σόου σας — ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μετά θα υποφέρετε από εξάντληση.

Ταύρος

Το χειρότερο χαρακτηριστικό σου είναι ότι αντιστέκεσαι στις αλλαγές. Θέλετε να είστε τόσο προσγειωμένοι που μένετε στάσιμοι και θυμώνετε όταν πρέπει να αλλάξετε τη ρουτίνα σας, τη δουλειά ή τον τρόπο ζωής σας. Εξασκηθείτε στο να είστε πιο ευέλικτοι, καλό θα σας κάνει.

Ζώδια: Πώς προετοιμάζεται το καθένα για το πρώτο ραντεβού

Δίδυμοι

Δίδυμοι, έχετε τεράστιο εγωισμό. Συχνά αυτός ο εγωισμός μπορεί να εμποδίσει τις αλληλεπιδράσεις σας με άλλους ανθρώπους . Θυμήσου λοιπόν ότι δεν είσαι ο βασικός πρωταγωνιστής στην ιστορία κανενός άλλου ανθρώπου.

Καρκίνος

Σε αντίθεση με τα όσα λένε οι περισσότεροι αστρολόγοι, Καρκίνοι, το χειρότερο χαρακτηριστικό σας δεν είναι ευαισθησία σας, είναι ο θυμός σας. Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση όπου θέλετε να παραμείνετε κρυμμένος στην σκιά και κάποιος επιτίθεται στην ηθική ή στο σύστημα υποστήριξής σας, ξεσπάτε. Ηρεμήστε!

Λέων

Λέων, ανησυχείς πολύ για τις απόψεις των άλλων. Είσαι τόσο συγκεντρωμένος στο να βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και να ελέγχεις τα πάντα γύρω σου, που συχνά ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Παρθένος

Είσαι τελειομανής, Παρθένε! Δεν χρειάζεται να είναι όλα τέλεια, ούτε θα είναι ποτέ. Κανείς δεν θα σε κρίνει ούτε θα θυμώσει μαζί σου εάν τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα θες.

Ζυγός

Συγγνώμη, Ζυγέ – είσαι μυστηριώδης και απόμακρος σε σημείο αντιπαθητικό. Είσαι ο άνθρωπος που του αρέσει να κάνει τους άλλους να ενδιαφέρονται για εκείνον αλλά συχνά φαίνεσαι ακατάδεκτος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, στο ζώδιό σου κυριαρχεί το δράμα. Σου αρέσει να κάνεις τη ζωή σου πιο δύσκολη για χάρη της… τέχνης σου. Καλύτερα άστο, καθώς η ζωή δεν χρειάζεται να είναι δραματική για να είναι αξέχαστη.

Τοξότης

Είσαι υπερβολικά αμυντικός όταν οι άνθρωποι σε αμφισβητούν (ειδικά τον περιπετειώδη τρόπο ζωής σου!). Αν και είναι σημαντικό να μένεις πιστός στον εαυτό σου, μπορεί να εκνευριστείς άδικα όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να σε προσγειώσουν.

Αιγόκερως

Σταμάτα να κρύβεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι στενοχωρημένος, μίλα! Δεν εξυπηρετεί σε τίποτα να κρατάς τα συναισθήματά σου μέσα σου, σε αυτήν την φαινομενικά παγωμένη καρδιά σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις την τάση να είσαι πραγματικά προσχηματικός. Σου αρέσει επίσης να είσαι το πιο έξυπνο άτομο στον χώρο και να κάνεις τους άλλους να νιώθουν κατώτεροι. Δείξε λίγο ταπεινότητα και μία φορά.

Ιχθύες

Το χειρότερο χαρακτηριστικό σου είναι η συναισθηματική εξάρτησή σου. Όλοι πρέπει να βασίζονται σε κάποιον, αλλά εσύ συχνά το παρατραβάς. Η ανάπτυξη της ανθεκτικότητας θα σας κάνει πιο δυνατούς μακροπρόθεσμα.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ