Ζώδια: Πώς προετοιμάζεται το καθένα για το πρώτο ραντεβού

Προφανώς οι περισσότεροι από εσάς έχετε βγει αρκετά πρώτα ραντεβού. Ως εκ τούτου αρχίζετε να πέφτετε σε μια ρουτίνα. Ξέρετε τι θα παραγγείλετε και περίπου τι θα φορέσετε από πριν — και ανάλογα με το τι σας ρωτούν, μπορεί να έχετε έτοιμο ακόμη και ένα σενάριο με απαντήσεις.

Αστρολόγος αποκαλύπτει πώς κάθε ζώδιο βάζει τέλος σε μια σχέση

Το ζώδιό σας μπορεί να είναι μια ένδειξη για το πώς προετοιμάζεστε για ένα πρώτο ραντεβού. Έτσι, αν δεν έχετε ακόμη ολοκληρώσει το τελετουργικό σας πριν από το ραντεβού, ο γενέθλιος χάρτης σας μπορεί να σας βοηθήσει.

Εξάλλου το πρώτο ραντεβού έχει πάντα τη σημασία του. Αν πάει καλά, μπορεί να αφηγείστε την ιστορία της πρώτης σας συνάντησης για τα επόμενα χρόνια, γι’ αυτό θέλετε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Αυτό είναι το Νο1 πράγμα που ζητά κάθε ζώδιο από μία σχέση

Συνήθως τα ζώδια που είναι γνωστό ότι είναι αναποφάσιστα μπορεί να ζητήσουν τη γνώμη των φίλων τους για το πώς θα συμπεριφερθούν στο πρώτο ραντεβού, προκειμένου να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Όσοι είναι έτοιμοι να δεσμευτούν, από την άλλη πλευρά, μπορεί να ετοιμάσουν μια λίστα ερωτήσεων για να βοηθήσουν τον εαυτό τους να βρουν αυτό που ψάχνουν ακόμα πιο γρήγορα. Και αν είστε ευγενικός συνομιλητής, ίσως επιλέξετε να μην προετοιμαστείτε καθόλου.

Αυτοί είναι οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους κάθε ζώδιο προετοιμάζεται για ένα πρώτο ραντεβού

Κριός

Ως ζώδιο της φωτιάς με πολλή ενέργεια, ο Κριός μπορεί να θέλει να βγάλει νεύρα ή να βρεθεί σε ένταση πριν από ένα πρώτο ραντεβού. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει αυτό το κριάρι είναι με μια προπόνηση. Βέβαια, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, παράλληλα είναι χαλαροί. Συνήθως δεν ανησυχούν πολύ για το τι θα φορέσουν ή τι θα πουν. Προτιμούν να αφήσουν τα πράγματα να κυλήσουν φυσικά και να δουν τι θα συμβεί.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πλάσματα της συνήθειας, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανώς ακολουθούν μια ρουτίνα στο πρώτο ραντεβού. Το να έχουν μία συνταγή, βοηθά αυτό το ζώδιο της γης να παραμένει προσγειωμένο.  Οι Ταύροι ως σταθερά και παραδοσιακά ζώδια, θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση στο πρώτο τους ραντεβού. Θα αφιερώσουν χρόνο για να επιλέξουν το κατάλληλο outfit και να προετοιμάσουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Θα θέλουν επίσης να είναι συνεπείς στην ώρα τους και να δείξουν ότι είναι αξιόπιστοι.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικά και εξωστρεφή ζώδια, οπότε το πρώτο ραντεβού τους είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν κάποιον νέο άνθρωπο. Θα είναι ανοιχτοί και φιλικοί και θα θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για το άλλο άτομο. Είναι από τη φύση τους εξαιρετικοί επικοινωνιακοί και για αυτόν τον λόγο, πιθανότατα δεν θα αφιερώσουν πολύ χρόνο στην προετοιμασία των θεμάτων της συζήτησης εκ των προτέρων. Περιμένουν να μάθουν πράγματα για τον άλλον που θα του κεντρίσουν την περιέργεια εκείνη την ώρα.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια, οπότε το πρώτο τους ραντεβού μπορεί να είναι ένα αγχωτικό γεγονός. Θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα κάνουν καλή εντύπωση και ότι θα βρουν κάποιον με τον οποίο θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα.  Πιθανότατα ο Καρκίνος θα προετοιμαστεί ψυχολογικά για ένα πρώτο ραντεβού καθαρίζοντας επιμελώς το σπίτι -και αν είστε τυχεροί – ετοιμάζοντας ένα πλούσιο δείπνο για εσάς.

Λέων

Οι Λέοντες είναι γενναιόδωρα και δυναμικά ζώδια, οπότε θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής στο πρώτο τους ραντεβού. Θα φορέσουν το καλύτερο τους outfit και θα προετοιμάσουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Θα θέλουν επίσης να κάνουν τόσο καλή εντύπωση που θα μείνουν αξέχαστοι. Το πιο πιθανό είναι να προετοιμαστούν κάνοντας κράτηση σε ένα καλό μαγαζί ή έχοντας έναν φίλο να τους βοηθήσει να ετοιμαστούν πριν από το ραντεβού.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι πρακτικά και οργανωμένα ζώδια, οπότε η προετοιμασία τους για το πρώτο τους ραντεβού είναι πολύ προσεκτική. Θα θέλουν να είναι σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα κάνουν καλή εντύπωση στον άλλον. Θα προσέξουν την εμφάνισή τους, τη συμπεριφορά τους και τη συζήτηση τους.  Οι Παρθένοι δεν αναζητούν απλώς ένα ραντεβού, αναζητούν την αγάπη. Έτσι, πιθανότατα θα έχουν εξοπλιστεί με μια λίστα ερωτήσεων που έχουν προετοιμάσει εκ των προτέρων. Αυτό τους βοηθά να μην σπαταλούν χρόνο και ενέργεια.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ισορροπημένα και κοινωνικά ζώδια, οπότε θέλουν να δημιουργήσουν μια ευχάριστη και ρομαντική ατμόσφαιρα στο πρώτο τους ραντεβού. Θα επιλέξουν ένα κατάλληλο μέρος για να βγουν και θα ετοιμάσουν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.  Ο πάντα αναποφάσιστος Ζυγός είναι πιθανόν να ζητήσει συμβουλές από όποιον μπορεί πριν βγει ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον. Δηλαδή, συμβουλές για το τι πρέπει να φορέσει, πώς θα πρέπει να χαιρετίσει τον άλλο και εάν θα πρέπει να πληρώσει ή όχι τον λογαριασμό.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδη και έντονα συναισθηματικά ζώδια, οπότε το πρώτο τους ραντεβού μπορεί να είναι ένα πολύπλοκο γεγονός. Θα θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για το άλλο άτομο, αλλά μπορεί να είναι και επιφυλακτικοί παράλληλα. Ως μυστικοπαθές ζώδιο, ο Σκορπιός δεν θα πει σε κανέναν ότι θα βγει ραντεβού. Δεν του αρέσουν όλες οι ενοχλητικές ερωτήσεις που ακολουθούν πάντα ένα πρώτο ραντεβού και δεν θέλουν να πιέζονται να αποκαλύψουν σε φίλους και οικογένεια μια φρέσκια σχέση.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ανοιχτόμυαλοι και περιπετειώδεις άνθρωποι, οπότε το πρώτο τους ραντεβού είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο. Θα θέλουν να διασκεδάσουν και να γνωρίσουν κάποιον με τον οποίο θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Μπορείτε να περιμένετε από αυτό το ζώδιο της φωτιάς να προετοιμαστεί για ένα ραντεβού εξερευνώντας όλα τα καλύτερα νέα εστιατόρια στην πόλη.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι σοβαρά και φιλόδοξα ζώδια, οπότε το πρώτο τους ραντεβού είναι μια ευκαιρία να κάνουν μια καλή εντύπωση. Θα θέλουν να δείξουν ότι είναι αξιοπρεπείς και επιτυχημένοι.  Ως πειθαρχημένο ζώδιο της γης, κανείς δεν ξέρει πώς να προετοιμαστεί για ένα ραντεβού καλύτερα από έναν Αιγόκερω. Δίνοντας έμφαση στο πρόγραμμά τους και τα μελλοντικά τους σχέδια, είναι πιθανό ο Αιγόκερως να οργανώσει την ημέρα του με ακρίβεια δευτερολέπτου και να τα προγραμματίσει έτσι ώστε να έχει δώσει στον εαυτό του επαρκή χρόνο για να προετοιμαστεί.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι πρωτοπόροι και ανεξάρτητοι άνθρωποι, οπότε το πρώτο τους ραντεβού μπορεί να είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό γεγονός. Θα θέλουν να βρουν κάποιον με τον οποίο θα έχουν κοινά ενδιαφέροντα και θα μπορούν να συζητήσουν για οτιδήποτε.  Ως εκκεντρικό ζώδιο του αέρα, υπάρχουν πολλές μοναδικές ιδιότητες που έχουν οι Υδροχόοι, ξεκινώντας από τον τρόπο που ντύνονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα ένας Υδροχόος θα αφιερώσει ώρες ψάχνοντας το τέλειο ρούχο για το ραντεβού τους. 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ρομαντικοί και ευαίσθητοι άνθρωποι, οπότε το πρώτο τους ραντεβού είναι μια ευκαιρία να ζήσουν ένα παραμύθι. Θα θέλουν να δημιουργήσουν μια μαγική ατμόσφαιρα και να κάνουν εντύπωση που θα μείνει αξέχαστη. Για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο πρώτο ραντεβού, πιθανότατα θα αφιερώσουν λίγο χρόνο για να «καταπνίξουν» το άγχος εκ των προτέρων (πχ θα ακούσουν μουσική, θα κάνουν μασάζ ή θα απολαύσουν ένα χαλαρωτικό τσάι).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ