Αστρολόγος αποκαλύπτει πώς κάθε ζώδιο βάζει τέλος σε μια σχέση

Μπορεί να είναι δύσκολο να προβλέψεις πώς κάποιος θα τερματίσει μια σχέση. Οι χωρισμοί διαφέρουν, καθώς δύο άνθρωποι μπορεί να τραβήξουν χωριστούς δρόμους είτε ως φίλοι είτε ως εχθροί. Και εννοείται πάντα υπάρχουν και οι ενδιάμεσες καταστάσεις.

Τα ζώδια σήμερα, 7 Νοεμβρίου: Διαβάστε την καθημερινή σας αστρολογική πρόβλεψη – Καρκίνοι η υπομονή σας θα δοκιμαστεί

Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά μεταξύ των ανθρώπων που προτιμούν τους χωρισμούς, έπειτα από μία σοβαρή συζήτηση, και εκείνων που φεύγουν σαν φαντάσματα. Αν κοιτάξετε την αστρολογία, αυτό εξηγεί γιατί οι Λέοντες και οι Σκορπιοί τελειώνουν τις σχέσεις με τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους.

Κάθε ένα από τα 12 ζώδια έχει διαφορετικά συναισθήματα, και έχει συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και εκφράζεται σε μία σχέση. Το ίδιο ισχύει και με τον χωρισμό, σύμφωνα με την αστρολόγο Priscila Lima de Charbonierres,.

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα

Αυτό ισχύει κυρίως εάν το ζώδιο ενός ατόμου συνδέεται με έναν από τους πλανήτες που σχετίζονται με σχέσεις, όπως η Αφροδίτη, ο Ερμής ή ο Άρης. «Τα ζώδια του νερού θα αντιδράσουν συναισθηματικά, τα ζώδια της γης με πιο πρακτικό τρόπο, τα ζώδια του αέρα θα συζητήσουν τα πράγματα και τα ζώδια της φωτιάς τείνουν να ενεργούν και να προχωρούν πιο γρήγορα», λέει η de Charbonierres.

Κριός

«Παρότι φλογερός και παθιασμένος, ο Κριός είναι ένα από τα πιο άμεσα και ειλικρινή ζώδια του ζωδιακού κύκλου», λέει η Michelle Bell, ιδρύτρια της εφαρμογής αστρολογίας Cosmic Fusion. Εάν η σχέση δεν πάει καλά, θα έχουν μια ειλικρινή συζήτηση μαζί σας στην οποία θα βάλουν τα πάντα στο τραπέζι.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον Άρη, οπότε θα θέλουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Μπορεί επίσης να ανέβουν λίγο οι τόνοι, καθώς δεν έχουν πρόβλημα να πουν αυτό που θέλουν όπως είναι. Αλλά μόλις ένας Κριός τα βγάλει όλα από μέσα του, θα κόψει τους δεσμούς μια και καλή.

Ταύρος

Σύμφωνα με την Bell, οι Ταύροι αγαπούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Αυτό το ζώδιο της γης κυβερνάται από την Αφροδίτη, επομένως θα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να λειτουργήσει μια σχέση, είτε πρόκειται για θεραπεία ζευγαριών, είτε για κάποια διασκεδαστική απόδραση είτε για να βγείτε ραντεβού. Μόλις εξαντλήσουν τη λίστα των πιθανών λύσεων για να φτιάξει η σχέση, τότε θα σας ζητήσουν να κάνετε μια ειλικρινή συνομιλία.

«Αν αισθάνονται ότι δεν παίρνουν αυτό που χρειάζονται σε μια σχέση, τότε θα κάνουν μια πραγματιστική συζήτηση μαζί σας σχετικά με το γιατί θέλουν να τελειώσει η σχέση», λέει η Bell. Μετά από αυτό, θα τελειώσουν τα πράγματα φιλικά, με όσο πιο ώριμο τρόπο μπορούν.

Δίδυμοι

«Οι Δίδυμοι είναι γνωστό ότι είναι αναποφάσιστοι και δύσκολα δένονται», λέει η Bell. Δεν τους αρέσουν οι βαθιές ή συναισθηματικές συζητήσεις, επομένως, αντί να είναι ξεκάθαροι όταν χωρίζουν, τείνουν να είναι σκληροί όταν οδεύουν προς το τέλος μιας σχέσης.

Ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ερμή, είναι πιθανόν να κάνουν ακόμη και ενοχλητικά πράγματα για να σας απωθήσουν, πχ να ακυρώσουν σχέδια που είχατε κάνει μαζί. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι εκείνοι η αφορμή του χωρισμού, αλλά θα χαρούν πολύ όταν τελειώσει.

Καρκίνος

Ως ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια, οι Καρκίνοι θεωρούν δύσκολους τους χωρισμούς και ακόμη πιο δύσκολο θεωρούν το να αφήνουν κάποιον να φύγει», λέει η Bell. Θα αναβάλουν έναν χωρισμό για όσο το δυνατόν περισσότερο – και μπορεί ακόμη και να μείνουν με έναν σύντροφο για χρόνια μετά την ημερομηνία λήξης μιας σχέσης.

Μόλις διαχειριστεί τα νεύρα του, αυτό το ζώδιο του νερού θα σας ξεκινήσει μια μακρά, βαθιά και ειλικρινή συζήτηση σχετικά με τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους, λέει η Bell. Η απογοήτευση θα είναι ήπια και μπορεί ακόμη και να παραμείνετε φίλοι.

Λέων

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Λέοντες τείνουν να χωρίζουν με τους συντρόφους τους εν θερμώ. Θα ακυρώσουν τα πάντα προκειμένου να έχουν τον τελευταίο λόγο σε μια διαμάχη ή επειδή έχουν βαρεθεί τελείως. Και ό,τι κι αν τους πείτε στη συνέχεια θα καθορίσει αν θα έχετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Η Bell λέει ότι οι Λέοντες είναι επίσης ερωτύλοι, επομένως συχνά μπορεί να βάλουν στη σειρά μερικούς πιθανούς συντρόφους πριν καν τελειώσει επίσημα η σχέση τους. «Δεν πρόκειται να σπαταλήσουν τον χρόνο τους με κάποιον με τον οποίο δεν βλέπουν μέλλον», προσθέτει, οπότε είναι περισσότερο από χαρούμενοι που θα προχωρήσουν.

Παρθένος

Όταν ένας Παρθένος απορρίπτει τον σύντροφό του, το κάνει με σχεδόν χειρουργικό τρόπο. «Οι Παρθένοι είναι τα πιο ρεαλιστικά και αναλυτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου, επομένως σίγουρα θα σας μιλήσουν χωρίς υπεκφυγές όταν πρόκειται να σας πουν γιατί η σχέση δεν λειτουργεί», λέει η Bell. Στην πραγματικότητα, μπορεί να έχουν φτιάξει ακόμη και μια λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων για να δείξουν αυτό που θέλουν να σας πουν.

Ζυγός

Ως τα πιο ισορροπημένα και αρμονικά ζώδια, οι Ζυγοί δεν είναι καλοί στις αντιπαραθέσεις ή τις αρνητικές δονήσεις», λέει η Bell. Αποφεύγουν τις συγκρούσεις όσο το δυνατόν περισσότερο, γι’ αυτό είναι δύσκολο να ξεκινήσουν τη διαδικασία ενός χωρισμού.

Αυτό το ζώδιο του αέρα είτε θα σας περιμένει να τελειώσετε εσείς τα πράγματα είτε θα απομακρυνθούν σιγά σιγά και ελπίζουν να στείλουν με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα. Μόλις τελειώσει η σχέση, θα νιώσουν ανακούφιση και μετά θα κάνουν ό,τι μπορούν για να παραμείνετε φίλοι.

Σκορπιός

Ο μόνος τρόπος για έναν Σκορπιό να τερματίσει μια σχέση είναι να της βάλει φωτιά. Αυτό το ζώδιο του νερού είναι πολύ έντονο και συναισθηματικό, επομένως σίγουρα δεν θα θέλουν να καθίσουν και να κάνουν μια φιλική συνομιλία. «Θα είναι ένας μεγάλος δραματικός χωρισμός που πιθανότατα θα περιλαμβάνει μερικά αυθάδη σχόλια για τα οποία αργότερα θα μετανιώσουν», λέει η Bell.

Όλα πηγάζουν από την ισχυρή αίσθηση της πίστης τους. Οι Σκορπιοί πραγματικά δυσκολεύονται όταν τελειώνουν οι σχέσεις, οπότε θα προσπαθήσουν να προστατέψουν τον εαυτό τους μετά μπλοκάροντας τον πρώην τους και θα προσποιούνται ότι αυτή η σχέση δεν υπήρξε ποτέ.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι περιπετειώδεις, ειλικρινείς και ωμοί, λέει η Bell, οπότε δεν έχει σημασία αν είστε μαζί τους για πέντε ημέρες ή πέντε χρόνια: Αν αποφασίσουν ότι έχει τελειώσει, τότε τελείωσε. Ως ζώδιο της φωτιάς, θα κάνουν το επόμενο βήμα αστραπιαία.

Πολλές φορές οι σχέσεις τους τελειώνουν γιατί θέλουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. «Δεν μπορούν τη δέσμευση», λέει η Bell. «Αν δεν νιώθουν ότι είναι 100% στη σχέση, τότε πιθανότατα θα χωρίσουν μαζί σας με παρορμητικό τρόπο χωρίς πολλές εξηγήσεις».

Αιγόκεροι

Όταν ένας Αιγόκερως θέλει να χωρίσει, θα σας καλέσει να μιλήσετε. Θα είναι μια συνάντηση κάπου έξω, μεταμφιεσμένη σε ραντεβού. «Πρέπει να μιλήσουμε» είναι η αγαπημένη φράση που λέει αυτό το ζώδιο της γης. Μόλις είστε πρόσωπο με πρόσωπο, θα είναι εξαιρετικά ντόμπροι.

«Οι Αιγόκεροι είναι ειλικρινείς, πραγματιστές και λογικοί σε ό,τι κάνουν, κάτι που επεκτείνεται και στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους», λέει η Bell. Δεν θέλουν να χάνουν το χρόνο τους, γι’ αυτό θα καταρτίσουν ένα σχέδιο χωρισμού που θα περιλαμβάνει ακόμη και ποιος παίρνει τι σε περίπτωση που μένετε στο ίδιο σπίτι.

Υδροχόοι

Ως ένα από τα πιο ιδιόμορφα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Υδροχόος έχει την τάση να απομακρύνεται σιγά σιγά όταν θέλει να χωρίσει.  Σύμφωνα με την Bell, τη στιγμή που αισθάνονται ότι μια σχέση είναι καταδικασμένη, αρχίζουν να αποστασιοποιούνται.

Στην αρχή, μπορεί να μην το παρατηρήσετε. Αλλά οι ώρες θα μετατραπούν σε ημέρες, οι οποίες θα μετατραπούν σε εβδομάδες, και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι έχεις χωρίσει επίσημα.

Ιχθύες

Ένα ψάρι τελειώνει τις σχέσεις του με δάκρυα. «Είναι τα πιο ευαίσθητα και ενσυναίσθητα ζώδια, επομένως βρίσκουν τους χωρισμούς πολύ δύσκολους, ειδικά αν είναι εκείνοι που το ξεκινάνε», λέει η Bell. «Αν χρειαστεί να τερματίσουν μια σχέση, θα υπάρξουν πολλά δάκρυα και πολλές συνομιλίες και αγκαλιές».

Αυτός είναι επίσης ο λόγος που οι Ιχθύες δεν προχωρούν σχεδόν ποτέ σε έναν ξεκάθαρο χωρισμό. Θα σας στείλουν μήνυμα την επόμενη μέρα για να συζητήσετε τα συναισθήματά σας. «Πιθανότατα θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επεξεργαστούν και να ξεπεράσουν τη σχέση», λέει η Bell. Οπότε ο χωρισμός αναμένεται να είναι μπερδεμένος, με μπρος πίσω.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ