Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα

Αρκετοί άνθρωποι χρεώνουν τις κάρτες τους με ακριβά γεύματα, πολυτελείς διακοπές, όμορφα ρούχα. Ξοδεύουν πολλά για να περάσουν όμορφα και να αγοράσουν οτιδήποτε τραβήξει το βλέμμα τους.

Ζώδια: Μάθε ποια είναι τα στερεότυπα για το καθένα

Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, σύμφωνα με τους αστρολόγους. Είναι από την φύση τους παρορμητικά ζώδια και είναι φυσιολογικό να ξοδεύουν χωρίς να έχουν δεύτερες σκέψεις. Παρακάτω θα διαβάσετε ποια είναι τα 5 ζώδια που καταλήγουν πανί με πανί πριν τελειώσει ο μήνας.

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα

  • Κριός
  • Ταύρος
  • Λέων
  • Ζυγός
  • Υδροχόος

Κριός

Είναι από τα πλέον παρορμητικά ζώδια ειδικά όταν πρέπει να κάνει αγορές. Στους Κριούς αρέσει να συμβαδίζουν με την μόδα γι’ αυτό θα αγοράζουν συχνά ρούχα και παπούτσια. Η διακόσμηση στο σπίτι τους είναι πάντα μοντέρνα και εάν βρουν ένα νέο αντικείμενο για να προσθέσουν στο σπίτι τότε θα το αγοράσουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Γενικά το σύνθημα του είναι «αγόρασε τώρα και μετάνιωσε γι’ αυτό αργότερα».

Τα ζώδια σήμερα, 5 Νοεμβρίου: Υδροχόοι προσοχή, μπορεί να πάρετε λάθος αποφάσεις

Ταύρος

Είναι εργατικός και του αρέσει να βγάζει χρήματα. Του αρέσει, όμως, και να τα ξοδεύει για να βάζει ιδιαίτερες «πινελιές» στο σπίτι του. Αγαπά την ομορφιά και θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για ένα έχει ένα όμορφο και με κομψή αισθητική σπίτι. Οι Ταύροι είναι υλιστές και απολαμβάνουν να κακομαθαίνουν τον εαυτό τους με καλό φαγητό, νέα ρούχα, πολυτέλειες και όλες τις απολαύσεις της ζωής.

Λέων

Είναι από τους γενναιόδωρους του ζωδιακού. Απολαμβάνει να κερνάει τους φίλους του και να αγοράζει ακριβά δώρα στους δικούς του ανθρώπους και τους συνεργάτες του. Φυσικά δεν ξεχνούν τον εαυτό τους. Ξοδεύουν πολλά χρήματα για την εμφάνιση τους γιατί θέλουν να ξεχωρίζουν στο πλήθος και να δείχνουν όμορφοι.

Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανόν να σας ραγίσουν την καρδιά

Ζυγός

Οι Ζυγοί αγαπούν τα ψώνια αλλά επιλέγουν πάντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής ρούχα και αντικείμενα. Είναι το ζώδιο που λατρεύει τα κοσμήματα, τα αξεσουάρ, τα αρώματα και τα καλλυντικά. Αγαπάει να περνάει ώρες στο κομμωτήριο και το σπα, ενώ θα ξοδέψει πολλά χρήματα για δείχνει κομψός και όμορφος.

Υδροχόος

Είναι ζώδιο του αέρα και αυτό εκτιμά την υψηλή τεχνολογία. Γι’ αυτό όταν το μάτι του πέσει στο τελευταίο μοντέλο ενός κινητού τηλεφώνου ή στο τελευταίο gadget θα δώσει όσα χρήματα έχει για να το αγοράσει. Ξοδεύει πολλά αλλά φροντίζει να κάνει και πολλά δώρα. Επίσης δεν ξεχνάει να χρησιμοποιεί συστήματα πόντων και επιστροφή μετρητών.

Είναι παρορμητικά αλλά…

Και τα 5 παραπάνω ζώδια είναι από την φύση του παρορμητικά. Μπορούν να γεμίσουν το καλάθι τους με προϊόντα χωρίς να το σκεφτούν ιδιαίτερα. Θέλουν να περνούν καλά στην καθημερινότητα τους και να δείχνουν όμορφοι γι’ αυτό δεν θα διστάσουν να αδειάσουν γρήγορα τον τραπεζικό λογαριασμό τους. Ωστόσο όσοι βρίσκονται στο πλευρό τους θα περάσουν εξίσου καλά και γι’ αυτό έχουν μεγάλο κύκλο φίλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ