Αυτά τα 3 ζώδια είναι πιο πιθανόν να σας ραγίσουν την καρδιά

Λοιπόν, συνέβη ξανά: Αυτό το άτομο για το οποίο σε προειδοποίησαν οι φίλοι σου, σου ράγισε την καρδιά. Εντάξει, προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με το ζώδιο, αλλά κάποιο ρόλο ίσως παίζει και αυτό. Αν λοιπόν αναρωτιέσαι γιατί έχεις πλούσιο ιστορικό με απροσδόκητους χωρισμούς,  τότε θα καταλάβεις ότι μάλλον έχεις και μία αδυναμία σε ζώδια που έχουν την τάση να πληγώνουν τους άλλους στις σχέσεις.

Τα ζώδια σήμερα, 4 Νοεμβρίου: Κριοί, σκεφτείτε καλά τις κινήσεις σας

Να είστε προσεκτικοί, αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να σας ραγίσουν την καρδιά

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι μυστηριώδες ζώδιο. Δυσκολεύεται να αφήσει τους ανθρώπους να μπουν στη ζωή του, δεν ανοίγεται εύκολα και επομένως είναι πιθανό να τον ερωτευτείς περισσότερο απ’ ό,τι αυτός εσένα. Ή… τουλάχιστον έτσι να φαίνεται. Είναι επίσης ένα εξαιρετικά συναισθηματικό ζώδιο και αν νιώθει ότι έχει αδικηθεί από σένα, μπορεί να σε πληγώσει. Αλλά μην αφήσεις αυτό να σε αποτρέψει από το να ξεκινήσεις μια σχέση με έναν Σκορπιό, γιατί όταν η σύνδεση είναι σωστή, είναι εγγυημένο ότι θα είναι πιστός σύντροφος μέχρι το τέλος. Αρκεί να μην νιώσει ότι χάνει την εμπιστοσύνη του σε σένα.

Λέων

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρεις για τους Λέοντες, είναι ότι αναζητούν πάντα το επόμενο καλύτερο πράγμα, την επόμενη πρόκληση. Το δυναμικό ζώδιο της φωτιάς προχωρά γοργά και δεν το πειράζει να ραγίσει μερικές καρδιές στη διαδρομή του. Στους Λέοντες αρέσει επίσης να δέχονται την προσοχή από τους άλλους και να βρίσκονται στο επίκεντρο, επομένως είναι πολύ πιθανό μόλις ο αρχικός ενθουσιασμός στη σχέση εξαφανιστεί, να θέλουν κάτι νέο για να τους… ανεβάσει στα ύψη ξανά.

Τα 3 ζώδια που κερδίζουν εύκολα την αγάπη

Παρθένος

Οι Παρθένοι δεν κάνουν σχέσεις με σκοπό να ραγίσουν την καρδιά κάποιου. Αλλά ως ζώδιο που έχει εμμονή με την τελειότητα, που ξέρει ακριβώς τι θέλει, μην εκπλαγείς αν σου ακυρώσει τα πάντα χωρίς προειδοποίηση και φύγει με ελαφρά πηδηματάκια. Οι Παρθένοι γνωρίζουν την αξία τους και αν αισθάνονται ότι δεν ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες τους, θα σας στείλουν βαλίτσες πριν καν προλάβετε να μαζέψετε τα πράγματά σας.

Φυσικά, δεν πρέπει να κρίνετε κάποιον αποκλειστικά με βάση το ζώδιό του, αλλά αν παρατηρείτε ένα μοτίβο, ίσως αξίζει να το παρακολουθείτε και να έχετε δεύτερες σκέψεις πριν ξεκινήσετε μια σχέση.

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ