5 φράσεις που θέλουν να ακούνε τακτικά οι άνδρες από τις συζύγους τους

Υπάρχουν τόσα πολλά άρθρα που γράφτηκαν για το τι χρειάζονται οι γυναίκες για να είναι ευτυχισμένες σε έναν γάμο. Ωστόσο δεν μιλάμε συχνά γι’ αυτό που χρειάζονται οι άνδρες.

Είναι καλό να θυμόμαστε ότι και οι άνδρες έχουν συναισθηματικές ανάγκες. Γενικά οι άνδρες πιέζονται από τα κοινωνικά στερεότυπα και προσπαθούν και αυτοί να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που έχουν με βάση τον παραδοσιακό ρόλο τους. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους δυσκολέψει και να τους κάνει να αγνοούν τις δικές τους ανάγκες με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα να αισθάνονται δυστυχία.

Παρακάτω θα διαβάσετε τις 5 φράσεις που θέλουν να ακούνε οι άνδρες από τις συζύγους τους σε τακτική βάση για να αισθάνονται αγάπη και υποστήριξη.

5 φράσεις που θέλουν να ακούνε τακτικά οι άνδρες από τις συζύγους τους

  • Ευχαριστώ
  • Σ’ αγαπώ
  • Είσαι όμορφος
  • Πήγαινε να διασκεδάσεις
  • Είμαι περήφανη για σένα

Ευχαριστώ

Σίγουρα στην ρουτίνα και στο τρέξιμο της καθημερινότητας ξεχνάμε να ευχαριστούμε τους δικούς μας ανθρώπους για την βοήθεια τους. Αυτό φέρνει σίγουρα απογοήτευση αφού όλοι οι άνθρωποι θέλουν να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες τους. Το να λες «ευχαριστώ» στον σύζυγό σου ακόμη και όταν κάνει απλά καθημερινά πράγματα είναι πολύ σημαντικό. Γιατί; Γιατί θέλει να ξέρει ότι έχει μία σύντροφό που βρίσκεται στο πλευρό του και αναγνωρίζει τον κόπο που καταβάλλει. Ακόμη και αν κάνει κάτι που δεν είναι ακριβώς όπως το θέλετε είναι πολύ ωραίο να τον ευχαριστήσετε. Θα έχετε κάνει ένα μεγάλο βήμα για να τον δείτε ευτυχισμένο.

Σ’ αγαπώ

Πολλοί σύζυγοι σταματούν να λένε «σ’ αγαπώ». Και δεν είναι πάντα επειδή έχουν σταματήσει να αγαπούν ο ένας τον άλλον, αλλά επειδή έχουν αρχίσει να θεωρούν ο ένας τον άλλον δεδομένο. Μπορεί να πιστεύετε ότι ο σύζυγός σας γνωρίζει την αγάπη σας και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να του το λέτε. Όλοι οι άνθρωποι χρειάζονται να εκφράζετε τα συναισθήματα σας και να επιβεβαιώνετε την αγάπη και τον σεβασμό σας. Για να μην καταλήξετε να έχετε έναν αποτυχημένο γάμο ο σύζυγός σας πρέπει να ξέρει ότι τον αγαπάτε γι’ αυτό να το λέτε και να το δείχνετε με πράξεις.

Είσαι όμορφος

Φυσικά δεν αποτελεί έκπληξη ότι το σεξ είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες. Όσο τρέχουν, όμως, οι υποχρεώσεις ενός παντρεμένου ζευγαριού το σεξ μπαίνει στο περιθώριο. Καλό θα είναι, λοιπόν, να δείχνετε στον σύζυγό σας ότι τον επιθυμείτε ερωτικά ακόμη και αν δεν έχετε χρόνο για σεξ. Εάν του πείτε ότι είναι ωραίος και ελκυστικός θα αισθανθεί ότι υπάρχει ακόμη ερωτική χημεία μεταξύ σας.

Πήγαινε να διασκεδάσεις

Δεν είναι και μεγάλο μυστικό ότι οι γυναίκες αγανακτούν όταν οι σύζυγοί τους θέλουν να βγουν μία βραδιά με τους κολλητούς τους. Αν διαπιστώσετε ότι δεν υποστηρίζετε τις δραστηριότητες του συζύγου σας εκτός σπιτιού τότε θα πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά. Χρειάζεται τον δικό του χώρο και χρόνο και να κάνει πράγματα για τον εαυτό του, όπως και εσείς άλλωστε. Θα βοηθήσει την σχέση σας εάν «αγκαλιάσετε» τα πράγματα που ευχαριστούν τον σύζυγό σας.

Είμαι περήφανη για σένα

Στους άντρες αρέσει να αναγνωρίζεται η προσφορά και τα επιτεύγματα τους. Όλοι θέλουν να ακούνε ότι οι σύντροφοί τους είναι υπερήφανοι που τους έχουν στην ζωή τους και οι σύζυγοι δεν αποτελούν εξαίρεση. Για πολλούς άνδρες, η αυτοεκτίμησή τους βασίζεται στα επιτεύγματα τους. Γι’ αυτό και η σκληρή κριτική μπορεί να καταστρέψει μία σχέση.

Κρατήστε την σχέση ζωντανή

Οι σύζυγοί θέλουν να ακούνε τις παραπάνω φράσεις σε τακτική βάση και να γνωρίζουν ότι είστε στο πλευρό τους, τους αγαπάτε και τους εκτιμάτε. Είναι αλήθεια ότι και οι γυναίκες θέλουν να ακούνε τις ίδιες φράσεις από τους συζύγους τους. Γι’ αυτό είναι καλό να ξεκινήσετε να προσφέρετε πρώτα εσείς στο έτερον σας ήμισυ την αναγνώριση και την αγάπη που θέλετε και εσείς. Έτσι θα κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή.

Πηγή: FOXreport.gr

Xάκερ επιτίθενται σε αεροπλάνα: Τι είναι το «GPS spoofing» – Οι ειδικοί δεν ξέρουν πώς να το αντιμετωπίσουν

Διέρρευσαν το Borderlands 4 και το Tiny Tina’s Wonderlands 2 – Η γκάφα πρώην υπαλλήλου της Gearbox

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ