3 ζώδια που ξεπερνούν μεγάλα λάθη από σήμερα, 14 Απριλίου

Αυτή είναι η ημέρα που οι πληροφορίες τελικά εμφανίζονται. Αυτό σημαίνει ότι λόγω του τριγωνικού τριμήνου της Σελήνης στον Κρόνο στις 14 Απριλίου 2024, αρκετοί από εμάς θα έχουμε μια στιγμή «α-χα!». Επιτέλους θα τα καταφέρουμε: κάναμε πάρα πολλά λάθη για να μην το δούμε αυτό να έρχεται. Αυτή η διέλευση, το τρίγωνο της Σελήνης του Κρόνου, μας δείχνει ότι, παρόλο που αφιερώσαμε χρόνο για να μάθουμε ένα δύσκολο μάθημα, επιτέλους φτάσαμε στο μέρος όπου τώρα ξέρουμε ακριβώς πώς να χειριστούμε τον εαυτό μας. Στις 14 Απριλίου, τρία ζώδια θα απελευθερωθούν από το άγχος που έχουν υποστεί, και όλα αυτά επειδή δεν κατάλαβαν κάτι στην αρχή.

6 ζευγάρια ζωδίων που έχουν τις πιο μεγάλες ιστορίες αγάπης

Εκεί έρχεται το τρίγωνο της Σελήνης ο Κρόνος για να μας δείξει πώς πρέπει να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας και να τον κάνουμε πραγματικότητα. Ναι, έχουμε κάνει μερικά λάθη στην εποχή μας. Αυτό που μας φέρνει το τρίγωνο της Σελήνης ο Κρόνος είναι η ιδέα ότι αν θέλουμε να μάθουμε από αυτή την κατάσταση, τότε πρέπει να έχουμε το είδος αυτοσεβασμού που, από αυτή τη στιγμή, λέει «όχι». Την 14η Απριλίου τρία ζώδια κάνουν τη σωστή επιλογή. Αυτή η επιλογή έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη, τη φιλία, την αγάπη και την αγάπη για τον εαυτό.

Τα 3 ζώδια που ξεπερνούν τα μεγάλα λάθη

  1. Καρκίνος
  2. Ζυγός
  3. Αιγόκερως

Καρκίνος

Δεν ξέρατε ότι θα μπορούσατε να βγάλετε τόσα πολλά από μια απλή διέλευση του Κρόνου. Κατά τη διάρκεια του τριγωνικού τριμήνου της Σελήνης στον Κρόνο, θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει, καθώς αυτή η μέρα, 14 Απριλίου, σας κάνει να αποκτήσετε επιτέλους τη δική σας, όταν πρόκειται να μάθετε μαθήματα από τα λάθη σας. Αντί να ρίχνετε το φταίξιμο σε άλλους, είστε τώρα έτοιμοι να αναλάβετε την πλήρη ευθύνη για τις πράξεις σας και έχετε δει ότι μερικές από τις σκληρές στιγμές που έχετε βιώσει ήταν δική σας δημιουργία.

4 ζώδια που πρέπει να μάθουν να λένε «όχι»

Αυτό είναι το σημείο καμπής ακριβώς εκεί: η αναγνώριση του λάθους. Όταν αναλαμβάνεις την ευθύνη για τη ζωή σου, βλέπεις ότι πραγματικά είσαι υπεύθυνος σε ένα βαθμό. Τι νόημα έχει να κάνετε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά εάν το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο και αυτό το αποτέλεσμα δεν σας αρέσει;

Το λάθος σας ήταν να αφήσετε τους ανθρώπους να περπατούν από πάνω σας. Το έβλεπες στις φιλίες και το έβλεπες στα ειδύλλια. Ενώ προσπαθούσες να πείσεις τον εαυτό σου ότι προσπαθούσες να είσαι «καλός», αυτό που συνέβη τελικά ήταν ότι οι άνθρωποι στη ζωή σου εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου. Έδειξαν μια σαφή έλλειψη ακεραιότητας όσον αφορά σας. Αυτό σας επηρέασε, αλλά αυτό σας έκανε να συνειδητοποιήσετε ότι άξιζες πολύ περισσότερο και στις 14 Απριλίου, θα αναγνωρίσεις την πραγματική σου αξία.

Ζυγός

Αν υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να πάρετε στις 14 Απριλίου, είναι αυτό που σας κάνει να μην επιστρέψετε στο πρόσωπο που ήσασταν κάποτε. Αισθάνεστε σαν να έχετε βάλει τον εαυτό σας στη γραμμή για πάρα πολλούς ανθρώπους. Στην προσπάθειά σας να είστε προσεκτικοί και συμπονετικοί, καταλήξατε να δώσετε λίγο παραπάνω από την ψυχή σας. Αυτό είναι ένα σημαντικό μάθημα από το οποίο μπορείτε να μάθετε, ένα μάθημα που θα το αναγνωρίσετε πλήρως κατά τη διάρκεια του τριγωνικού φεγγαριού του Κρόνου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνετε ξαφνικά μια ψυχρή συμπεριφορά ή ότι δεν αντιμετωπίζετε τους ανθρώπους με σεβασμό. Είναι ακριβώς το αντίθετο, στην πραγματικότητα, εκτός από το ότι κατά τη διάρκεια της Σελήνης του Κρόνου, είστε ένας από τους ανθρώπους που αντιμετωπίζετε με σεβασμό. Α-χα. Αυτή είναι η στιγμή της αποκάλυψης για σένα, Ζυγέ. Είναι στις 14 Απριλίου που τελικά καταλαβαίνεις ότι πρέπει να θέσεις τον εαυτό σου σε αυτή τη γραμμή σεβασμού γιατί αν δεν το κάνεις, σε κλωτσάνε στο κράσπεδο.

Αυτό βελτιώνει πραγματικά τον τρόπο που νιώθετε και σας επαναφέρει σε φόρμα, όσον αφορά την υγεία. Ως αρεστός των ανθρώπων, έχετε θέσει τον εαυτό σας έξω για τους άλλους. Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι θα παρακρατήσετε από εδώ και πέρα, σίγουρα ξέρετε να μην περιμένετε από τους άλλους αυτό που δεν έχουν σκοπό να δώσουν. Έμαθες από τα λάθη σου , Ζυγέ, και θα κάνεις καλό σε αυτό το μάθημα ζωής. Είναι καλό για ‘σένα.

Αιγόκερως

Όχι μόνο θα μαθαίνετε τα μαθήματά σας σήμερα και θα τα κάνετε καλά, αλλά θα ξέρετε ότι όλα όσα σας έχουν συμβεί ποτέ έχουν νόημα. Άρα, υπήρχε πράγματι κάτι στην ιδέα ότι «όλα έχουν έναν σκοπό». Τα πράγματα έχουν αρχίσει να αποκτούν νόημα στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια του τριγωνικού σελήνης του Κρόνου, θα δείτε πόσο αληθινό είναι αυτό καθώς θα καταλάβετε πού κάνατε λάθος και πώς, από εδώ και πέρα, θα πάτε σωστά.

Η 14η Απριλίου σας φέρνει κάθε είδους θετικές συνειδητοποιήσεις. Θα καλωσορίσετε όλη τη γνώση που ξαφνικά είναι πολύ διαθέσιμη σε εσάς. Κάνατε μερικές λανθασμένες στροφές στο παρελθόν, αλλά αν δεν το είχατε κάνει, δεν θα μαθαίνατε τα μαθήματα που θα κάνατε σήμερα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο το τρίγωνο της Σελήνης ο Κρόνος παίζει στη ζωή σας, καθώς είναι σίγουρα ο φορέας θετικών αποκαλύψεων.

Αυτή η μέρα σας κάνει να νιώθετε έξυπνοι, πάνω από τα πράγματα και να έχετε πλήρη κατοχή αυτού που είστε. Ξέρεις ποιος είσαι και δεν πρόκειται να το συμβιβάζεσαι πλέον. Στο παρελθόν, δώσατε πάρα πολύ χρόνο και ενέργεια σε άτομα που δεν σας εκτιμούσαν. Ενώ είστε ακόμα ένα πολύ στοργικό και γενναιόδωρο άτομο, ξέρετε ότι τώρα είναι η ώρα να θέσετε όρια και να προστατεύσετε τον εαυτό σας συναισθηματικά, αν χρειαστεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ