Το instagram υπερθερμαίνει το νέο σας iPhone; – Τι απαντά η Apple

Εάν αγοράσατε πρόσφατα ένα νέο iPhone , ίσως έχετε παρατηρήσει ότι μπορεί να γίνει κυριολεκτικά πολύ ζεστό για να το χειριστείτε — και το σκρολάρισμα στο Instagram θα μπορούσε να είναι μέρος του προβλήματος.

Από την κυκλοφορία του iPhone 15 στις 22 Σεπτεμβρίου, πολλοί χρήστες παραπονέθηκαν για υπερθέρμανση των τηλεφώνων κατά τη χρήση παιχνιδιών ή εφαρμογών όπως οι Χάρτες Google, μάλιστα αρκετοί υποστήριξαν ότι έφτασε σε σημείο που δεν μπορούσαν καν να κρατήσουν τις συσκευές.

Σύμφωνα με την Apple, το πρόβλημα δεν έγκειται στη νέα σχεδίαση τιτανίου αλλά σε ένα σφάλμα στο λογισμικό.

Σε δήλωση που δόθηκε στο CNBC το Σάββατο, η Apple ανέφερε ότι ένα πρόβλημα με το iOS 17 συμβάλλει στην υπερθέρμανση, καθώς και εφαρμογές τρίτων που υπερφορτώνουν τα συστήματα των τηλεφώνων.

“Συνεργαζόμαστε με αυτούς τους προγραμματιστές εφαρμογών για επιδιορθώσεις που βρίσκονται στη διαδικασία κυκλοφορίας”, ανέφερε η δήλωση.

Το Instagram έκανε ήδη αλλαγές στην εφαρμογή του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να αποτρέψει την υπερθέρμανση στα νέα iPhone, σύμφωνα με το AP . Άλλες εφαρμογές όπως το Uber και ορισμένα παιχνίδια που χρησιμοποιούν γραφικά εργάζονται σε ενημερώσεις.

Η Apple σημείωσε επίσης ότι τα τηλέφωνά της μπορεί να είναι πιο ζεστά τις πρώτες ημέρες χρήσης, όταν υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα “παρασκηνίου” στο τηλέφωνο, σύμφωνα με το CNBC.

Την περίοδο πριν από την κυκλοφορία των ενημερώσεων, η Apple ζήτησε από τους πελάτες να δουν μια υπάρχουσα σελίδα βοήθειας στον ιστότοπο, η οποία προσφέρει γενικές συμβουλές για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας ενός iPhone ή iPad. Ορισμένες συμβουλές συνιστούν να μετακινήσετε το τηλέφωνο σε ένα πιο δροσερό περιβάλλον ή να το απενεργοποιήσετε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ