Μεσολόγγι: Το απόγευμα η κηδεία της 50χρονης που σκοτώθηκε ενώ καθάριζε την κρεατομηχανή – Σε σοκ η κόρη της

Θρήνος στο Μεσολόγγι για τον φρικτό θάνατο της 50χρονης, όταν εγκλωβίστηκε στη μηχανή κρέατος που καθάριζε σε κρεοπωλείο της περιοχής. Σήμερα το απόγευμα συγγενείς και φίλοι θα πουν το «τελευταίο αντίο» στην άτυχη γυναίκα.

Μεσολόγγι: Θρήνος για τον φρικτό θάνατο της 50χρονης – Τι λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου

Η κηδεία της θα γίνει στις 17:00 στον Άγιο Χαράλαμπο Ευηνοχωρίου. Η 50χρονη είχε έρθει και έμενε στην Ελλάδα από την Αλβανία με τα δύο παιδιά της μετά τον χωρισμό με τον σύζυγό της.

Η κόρη της βρίσκεται σε σοκ καθώς είδε μπροστά στα μάτια της την μητέρα της να χάνει τη ζωή της και μάλιστα με φρικτό τρόπο χωρίς να μπορεί κανείς να την βοηθήσει.

Θάνατος 50χρονης στο Μεσολόγγι: Μπροστά στα μάτια της κόρης της έγινε το φρικτό δυστύχημα στο κρεοπωλείο

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά, η 50χρονη καθάριζε τη μεγάλη κρεατομηχανή όταν πιθανότατα πιάστηκαν τα μαλλιά της.

Μεσολόγγι: Η άτυχη 50χρονη που βρήκε φρικτό θάνατο σε κρεοπωλείο

Tραγωδία σε κρεοπωλείο στο Μεσολόγγι: Γυναίκα σκοτώθηκε στην προσπάθειά της να καθαρίσει μηχανή που κόβει κρέας

Στο πλαίσιο των ερευνών για το τραγικό περιστατικό, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κατηγορείται για εργατικό δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η μηχανή έχει διακόπτη ασφαλείας και λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα.

«Έχει διακόπτη ασφαλείας και γενικό. Πάντα κατεβάζουμε τον γενικό. Ήταν κατεβασμένη η ασφάλεια, αλλά φαίνεται την ανέβασε η κοπέλα για να μπορέσει να το γυρίσει από την άλλη μεριά, άθελά της έγινε αυτό που έγινε», είπε ο πατέρας του ιδιοκτήτη.

Αυτοψία από την Επιθεώρηση Εργασίας

Μετά τον φρικτό θάνατο της 50χρονης η αστυνομία σφράγισε το κατάστημα προκειμένου να εξεταστεί η κρεατομηχανή από πραγματογνώμονα. Στο σημείο έκαναν αυτοψία και υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η γυναίκα.

Επιπλέον η αστυνομία έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να καταφέρει να απαντήσει πώς ακριβώς πιάστηκε στην κρεατομηχανή η 50χρονη.

Όσοι γνώριζαν την 50χρονη μιλούν για μία γυναίκα που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε πολλές επιχειρήσεις της περιοχής για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της.

Την ίδια στιγμή γεμάτα θλίψη και πόνο είναι τα μηνύματα που αφήνουν συγγενείς και φίλοι στο προφίλ της 50χρονης. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και στον τόπο καταγωγής της στην Αλβανία και όλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αιχμή» μια φίλη της 50χρονης, με την οποία μάλιστα είχαν μιλήσει το προηγούμενο βράδυ έγραψε μεταξύ άλλων«…μια δυσάρεστη είδηση λύπησε την ψυχή μας σήμερα με μια βαθιά απώλεια για την οικογένεια αλλά και για εμάς τους φίλους της Lubjana Bacevani που έφυγε σαν πουλί σαν όμορφο λουλούδι με γεμάτα όνειρα για τη ζωή της, με το όνειρο γεμάτο για τα παιδιά της που δούλευε πολλές ώρες για να μην στερηθούν τα παιδιά της τίποτα για να τα εκπαιδεύσει, να τους δώσει το δρόμο της γνώσης. Αλλά τα όνειρά της γκρεμίστηκαν σήμερα την τελευταία μέρα της ζωής της. θα είσαι πάντα στην καρδιά μας θα είσαι μια φίλη μια αδερφή για εμάς…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ