Μεσολόγγι: Θρήνος για τον φρικτό θάνατο της 50χρονης – Τι λέει ο πατέρας του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί ο 30χρονος ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι μετά τον θάνατο 50χρονης καθαρίστριας, η οποία διαμελίστηκε σε κρεατομηχανή.

Ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της εργατικής νομοθεσίας. Ο 30χρονος είχε πάρει το κρεοπωλείο από τον πατέρα του ο οποίος έχει βγει στην σύνταξη.

Ο πατέρας του ιδιοκτήτη, είπε στον ΑΝΤ1 ότι η 50χρονη είχε ξεκινήσει να καθαρίζει το κρεοπωλείο τις τελευταίες 4 ημέρες. «Μία πολύ καλή κοπέλα ήταν», ανέφερε ο Σπύρος Γρίβας και τόνισε ότι «ήρθα εδώ πέρα και μου είπαν ότι την έπιασε μέσα το ζυμωτήριο».

Όπως εξήγησε η κρεατομηχανή «έχει διακόπτη ασφαλείας. Έχει γενικό. Πρέπει να καταβάσεις τον γενικό. πάντα αυτά τα κατεβάζουν από όλα τα μηχανήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Αιχμή», δεν επρόκειτο για μια μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος. Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά.

Αυτοψία από την Επιθεώρηση Εργασίας

Μετά τον φρικτό θάνατο της 50χρονης η αστυνομία σφράγισε το κατάστημα προκειμένου να εξεταστεί η κρεατομηχανή από πραγματογνώμονα. Στο σημείο έκαναν αυτοψία και υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας για να διαπιστώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή της η γυναίκα.

Επιπλέον η αστυνομία έχει πάρει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να καταφέρει να απαντήσει πώς ακριβώς πιάστηκε στην κρεατομηχανή η 50χρονη.

Πένθος στο Μεσολόγγι

Στο πένθος βυθίστηκε το Μεσολόγγι για τον τραγικό θάνατο της 50χρονης, που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της. Η 14χρονη σοκαρισμένη βγήκε από το κατάστημα και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Μέχρι σήμερα νοσηλευόταν σε νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί νευρικό κλονισμό.

Όσοι γνώριζαν την 50χρονη μιλούν για μία γυναίκα που εργαζόταν ως καθαρίστρια σε πολλές επιχειρήσεις της περιοχής για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της.

Την ίδια στιγμή γεμάτα θλίψη και πόνο είναι τα μηνύματα που αφήνουν συγγενείς και φίλοι στο προφίλ της 50χρονης. Η είδηση έπεσε σαν βόμβα και στον τόπο καταγωγής της στην Αλβανία και όλοι θρηνούν για τον άδικο χαμό της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αιχμή» μια φίλη της 50χρονης, με την οποία μάλιστα είχαν μιλήσει το προηγούμενο βράδυ έγραψε μεταξύ άλλων: «…μια δυσάρεστη είδηση λύπησε την ψυχή μας σήμερα με μια βαθιά απώλεια για την οικογένεια αλλά και για εμάς τους φίλους της Lubjana Bacevani που έφυγε σαν πουλί σαν όμορφο λουλούδι με γεμάτα όνειρα για τη ζωή της, με το όνειρο γεμάτο για τα παιδιά της που δούλευε πολλές ώρες για να μην στερηθούν τα παιδιά της τίποτα για να τα εκπαιδεύσει, να τους δώσει το δρόμο της γνώσης. Αλλά τα όνειρά της γκρεμίστηκαν σήμερα την τελευταία μέρα της ζωής της. θα είσαι πάντα στην καρδιά μας θα είσαι μια φίλη μια αδερφή για εμάς…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ