Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ήθελε επισκέπτες όσο έμεινε στο «Σπίτι του ηθοποιού»

Στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου. Η ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος έμεινε για 2 μήνες στο «Σπίτι του ηθοποιού».

«Του Γιώργου Μαρίνου του άρεσε πάρα πολύ. Δεν μπορούσε να καθίσει περισσότερο γιατί οι άνθρωποι που μένουν εδώ πρέπει να έχουν οικονομικό πρόβλημα, ο Γιώργος Μαρίνος δεν είχε. Κάναμε πολύ παρέα, είδα μία άλλη μορφή του Γιώργου που δεν ήξερα, γιατί δεν τον ήξερα και καθόλου, μόνο τον θαύμαζα. Είδα ότι είναι πολύ ανθρώπινος, πολύ μορφωμένος, πολύ ευαίσθητος. Άρχισε να μιλάει μαζί μου και να μιλάμε για το θέατρο.

Δεν του άρεσε πολύ να βγαίνει στον κήπο και να κάνει βόλτες και δεν ήθελε επισκέψεις. Οι φίλοι του, οι πολύ αγαπημένοι, που είχαν έρθει να τον επισκεφθούν, δεν δέχθηκε κανέναν» είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Νομίζω ότι δεν τους δέχθηκε γιατί δεν ήταν στο πλάι του όταν έπαθε την περιπέτεια με την υγεία του. Εγώ δεν τον ήξερα τον Γιώργο και έπρεπε να τους καλέσω, δεν ήρθε κανείς. Μόνο η Κάτια Δανδουλάκη ήρθε όταν κάναμε την επέμβαση. Εγώ θα πικραινόμουν πάρα πολύ. Θα τους έπαιρνα μετά τηλέφωνο, θα τους έβριζα, εκείνος ήταν πιο ευγενικός απ’ εμένα, απομονώθηκε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε πως: «Νομίζω ότι θα ήθελε να μείνει περισσότερο για να έχει παρέα εμένα, άλλη παρέα δεν ήθελε. Μου έδωσε και όλα τα κουστούμια της καριέρας του. Μας τα έκανε δωρεά και θα τα έχουμε στο δίπλα κτήριο που θα κάνουμε μεγάλο βεστιάριο».

«Τώρα δεν έχω νέα του γιατί μας είπε ο Βασίλης, ένα παιδί που τον προστατεύει, ότι θα ήθελε ο Γιώργος να μην έχει επαφή με κανέναν. Εγώ το σεβάστηκα, δεν ξέρω αν έχει με άλλους» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ