Έρωτας με την πρώτη ματιά για 2 labrador που δεν μπορούν να σταματήσουν να φιλιούνται – Θα σας κλέψουν την καρδιά

Δύο λαμπραντόρ ανταλλάσσουν φιλιά σε κέντρο φροντίδας σκύλων στον Καναδά και τραβούν την προσοχή στο διαδίκτυο.

Το βίντεο το έχουν δει περισσότεροι από  2,2 εκατομμύρια άνθρωποι. Στις εικόνες φαίνεται ένα μαύρο Λαμπραντόρ που ονομάζεται Bentley και ένα μπεζ που ονομάζεται Gus να γλείφουν το ένα την μύτη του άλλου και να χαϊδεύουν τα αυτιά τους. Ένα μέλος του κέντρου φροντίδας είναι δίπλα τους και παρακολουθεί.

Τα σκυλιά βρίσκονταν στο  Kelowna Pet Resort, ένα κέντρο ημερήσιας φροντίδας σκυλιών στον Καναδά όταν καταγράφηκε το τρυφερό στιγμιότυπο. Ένα από τα μέλη του προσωπικού που μοιράστηκε το βίντεο έκανε λόγο για «ειδύλλιο». Το βίντεο έχει λεζάντα: «Ολόκληρο το βίντεο με τα ερωτευμένα πιτσουνάκια ή καλύτερα θα έπρεπε να πω με τους σκευωρούς του κέντρου φροντίδας».

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία τροφών για σκύλους, Άνταμ Γκεστ υποστήριξε ότι όταν τα σκυλιά αρχίσουν να γλείφουν το ένα το άλλο αυτό είναι σημάδι αγάπης. «Τα σκυλιά γλείφουν τους ανθρώπους για διάφορους λόγους και είναι συχνά ένας συνδυασμός ενστικτωδών συμπεριφορών και μαθησιακών αντιδράσεων», δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek ο Άνταμ Γκεστ.

«Το γλείψιμο είναι ένας φυσικός τρόπος για να δείχνουν στοργή τα σκυλιά. Όπως τα κουτάβια γλείφονται από τις μητέρες τους, έτσι και αυτά μεγαλώνουν συνδέοντας το γλείψιμο με την φροντίδα και την αγάπη», κατέληξε ο Άνταμ Γκεστ.

@kprokanagan Full video of the daycare love birds 🥹 or should I say the daycare plotters 🤔 #doggydaycare #kelownapetresort #kelownabc #dogsoftiktok #bestdayever #boardingkennel ♬ som original – solitude.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ