Τα «βαρετά» χρώματα του iPhone 15 ονομάζονται «50 αποχρώσεις του γκρι» από τους χρήστες της Apple

Έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες από τότε που η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 15 , αλλά οι χρήστες το αποκαλούν «απογοητευτικό» και «βαρετό» και είναι επίσης δυσαρεστημένοι με την έλλειψη επιλογών χρωμάτων.

Οι χρήστες της Apple επικρίνουν το νέο iPhone 15: «Η καινοτομία πέθανε με τον Steve Jobs»

“Αξίζει τον κόπο το νέο iPhone Pro Max; Τα χρώματα είναι όλα ίδια”, είπε ένας χρήστης σε μια ανάρτηση στο X , πρώην Twitter. “Πώς τα χρώματα του iPhone γίνονται πιο ανοιχτά κάθε χρόνο;” είπε ένας άλλος χρήστης , περιγράφοντας τη νέα σύνθεση ως “βαρετή”.

“Αν θέλετε γκρι, ανοιχτό γκρι, σκούρο γκρι και ανοιχτό γκρι ξανά, η Apple έχει το τηλέφωνο για εσάς!” διαβάστε μια ανάρτηση στο X από τον Ian Zelbo . Μια απάντηση περιείχε μια εικόνα του CEO της Apple Tim Cook και τη λεζάντα “Fifty Shades of Grey”.

Η Apple έκανε πολλά για τα χρώματα φέτος, αφού υιοθέτησε μια νέα διαδικασία κατασκευής που εισάγει χρώμα απευθείας στο πίσω γυαλί του τηλεφώνου. Ισχυρίζεται ότι το iPhone 15 είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιεί αυτή τη μέθοδο και εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση στην εκδήλωση παρουσίασης της Τρίτης.

Το τυπικό iPhone 15 διατίθεται σε μαύρο και παστέλ αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου, του κίτρινου και του ροζ.

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro max διατίθενται μόνο σε μαύρο τιτάνιο, λευκό τιτάνιο, μπλε τιτάνιο και φυσικό τιτάνιο. Η περσινή χρυσή επιλογή για την επαγγελματική σειρά έχει αφαιρεθεί.

apple

Τα 15 Pro είναι τα πρώτα iPhone που κατασκευάζονται από τιτάνιο, γεγονός που τα έχει κάνει ελαφρύτερα και έχει επηρεάσει τη μετάβαση σε πιο ουδέτερες χρωματικές επιλογές. Οι προηγούμενες γενιές iPhone έδιναν στους πελάτες μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξουν. Το iPhone 14 κυκλοφόρησε με κόκκινες και μοβ παραλλαγές και η Apple πρόσθεσε μια κίτρινη έκδοση νωρίτερα φέτος.

Το iPhone 15 θα κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου και κοστίζει από 799 έως 1.199 δολάρια.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ