Γνωρίστε την Aitana: Το μοντέλο fitness στο Instagram που δημιούργησε η AI και βγάζει πάνω από 4.000 δολάρια τον μήνα

Η Aitana Lopez, γνωστή και ως Fit Aitana, είναι στο Instagram μόλις τέσσερις μήνες, αλλά έχει ήδη πάνω από 110.000 ακόλουθους και αποφέρει πάνω από 4.000 δολάρια σε μηνιαία έσοδα. Καθόλου άσχημα για κάποιον που δεν υπάρχει καν…

Τα εικονικά μοντέλα υπάρχουν εδώ και μερικά χρόνια και η έλευση της τεχνητής νοημοσύνης τα έκανε πιο ρεαλιστικά και πιο δημοφιλή. Ένας ξεχωριστός εκπρόσωπος αυτού του νέου κύματος ψηφιακών influencers που δημιουργήθηκαν από την τεχνητή νοημοσύνη είναι η Aitana, μια χαριτωμένη, ροζ μαλλιά μοντέλο από τη Βαρκελώνη που κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 100.000 οπαδούς μέσα σε λίγους μήνες. Δημοσιεύει μόνο φωτογραφίες της, καθώς το βίντεο είναι πιθανό να κάνει την ψηφιακή της μορφή λίγο πολύ εμφανή, αλλά κάθε φωτογραφία της συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια. Η δημοτικότητά της μεταφράστηκε σε ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα για τους δημιουργούς της, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι αποφέρει πάνω από 4.000 ευρώ το μήνα.

Η Aitana Lopez είναι το πνευματικό τέκνο του πρακτορείου επικοινωνίας The Clueless, με έδρα τη Βαρκελώνη, του οποίου η διοίκηση αποφάσισε να επενδύσει σε εικονικά μοντέλα λόγω του υψηλού κόστους που σχετίζεται με τη χρήση πραγματικών μοντέλων, όπως έξοδα ταξιδιού και διαμονή. Η Aitana , από την άλλη, μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε ανά πάσα στιγμή, και παρόλο που το κόστος της δημιουργίας της ήταν υψηλό, έχει ήδη αρχίσει να κερδίζει αρκετά.

Το Clueless εμπορεύεται ανοιχτά τις υπηρεσίες του στον ιστότοπό του, επιτρέποντας στους πελάτες να χρησιμοποιούν τα μοντέλα του που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη για σκοπούς μάρκετινγκ και η Aitana προφανώς έχει μεγάλη επιτυχία. Όχι μόνο είναι ελκυστική, αλλά το πρακτορείο φρόντισε η εμφάνισή της, το στυλ  και η συνολική της προσωπικότητα να ταιριάζουν με τις σημερινές τάσεις στο διαδίκτυο, διασφαλίζοντας έτσι τη δημοτικότητά της σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram. Μέσα σε μόλις τέσσερις μήνες, έχει ήδη πάνω από 110.000 ακόλουθους στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aitana Lopez (@fit_aitana)

Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν την Aitana από όλα τα άλλα μοντέλα που έχουν δημιουργηθεί από την τεχνητή νοημοσύνη και έχουν κατακλύσει τα social media τελευταία είναι η ανθρώπινη εμφάνισή της. Ορισμένες πλατφόρμες τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικά ανθρώπινα μοντέλα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες από αυτές φαίνονται άψογες, κάτι που τις αποκαλύπτει ως ψηφιακές δημιουργίες. Το Clueless καταβάλλει πραγματικά προσπάθεια για να προσθέσει σωματικά ελαττώματα στην Aitana. Μερικές φορές προσθέτουν ρυτίδες, άλλες φορές κάνουν να φαίνεται ότι δεν έχει βουρτσίσει τα μαλλιά της, όλα για να φαίνεται πιο ανθρώπινη.

«Τα κάνουμε χειρότερα για να μην βγουν τόσο τέλεια. Η τεχνητή νοημοσύνη ευδοκιμεί σε άψογες εικόνες, εμείς κάνουμε το αντίθετο», δήλωσε η ομάδα The Clueless . «Πρώτον, δεν αφήνουμε το δέρμα τόσο λείο. Αν σας δείχναμε μια φωτογραφία του πώς βγαίνει από την τεχνητή νοημοσύνη, θα ξέρετε ότι αυτό το δέρμα δεν υπάρχει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aitana Lopez (@fit_aitana)

Πηγή: FOXreport.gr

Συγκινητικό βίντεο: Σκύλος υποδέχεται νεογέννητο στο σπίτι – Η αντίδρασή του θα σε κάνει να «λιώσεις»

5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις με το gaming laptop σου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ