Σώθηκε ο ποδοσφαιριστής της Νις που απειλούσε να πέσει από την γέφυρα

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εκτυλίχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με τον ποδοσφαιριστή της Νις, Αλεξί Μπεκά Μπεκά που απειλούσε να πηδήξει από γέφυρα. Πριν από λίγο, όπως έγινε γνωστό ο 22χρονος πείστηκε να κατέβει από την γέφυρα.

Ο 22χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος κάθισε για ώρες πάνω στην γέφυρα απειλώντας να πηδήξει αλλά  τελικά σώθηκε, χάρη στην έγκαιρη και συντονισμένη επέμβαση αστυνομικών, πυροσβεστών και ανθρώπων της Νις.

Ο 22χρονος Αλεξί Μπεκά Μπεκά απειλούσε να πέσει από την οδογέφυρα Μανιάν στον αυτοκινητόδρομο Α8. Ο νεαρός παίκτης φέρεται να σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης, προτού απειλήσει να πηδήξει στο κενό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η γέφυρα στην οποία βρέθηκε ο 22χρονος παίκτης και απειλούσε να τερματίσει τη ζωή του έχει ύψος 100 μέτρων, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη ο λόγος που έφτασε σε αυτό το σημείο (από την πλευρά των εκπροσώπων του υπήρχε διάψευση ρεπορτάζ που έκανε λόγο για απογοήτευσή του μετά από χωρισμό).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ