Κόβουμε την πίτσα λάθος σε όλη μας τη ζωή — Αυτός είναι ο «σωστός» τρόπος

Ο «σωστός» τρόπος για να τεμαχίσετε μια πίτσα έχει τρελάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους ειδικούς να δηλώνουν έκπληκτοι από το πιο πρόσφατο viral food hack.

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram δείχνει τον δημιουργό περιεχομένου με έδρα το Ντάλας, Rowheim Farooqui, να τραβάει τέλειες φέτες από μια πίτσα — χάρη στο λευκό πλαστικό εξάρτημα που υπάρχει στα περισσότερα κουτιά.

Το πλαστικό εξάρτημα, που σχεδιάστηκε αρχικά από τη Νεοϋορκέζα Carmela Vitale τη δεκαετία του 1980, έχει σκοπό να εμποδίσει την πίτσα και τα υλικά της να κολλήσουν στο πάνω μέρος του χαρτονένιου κουτιού κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και παράδοσης.

Ωστόσο, τα αποκαλυπτικά πλάνα του Φαρούκι δείχνουν ότι εξυπηρετεί επίσης έναν έξυπνο δεύτερο σκοπό.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rowheim Farooqui (@rowheimfarooqui)

«Ένας υπάλληλος της Dominos μου είπε να το κάνω αυτό», έγραψε ο Φαρούκι στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο χρησιμεύει ως μάθημα για εκείνους που κόβουν ανομοιόμορφες φέτες σε όλη τους τη ζωή.

Το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν χιλιάδες προβολές, δείχνει τον δημιουργό περιεχομένου να μετακινεί το εξάρτημα σε ένα από τα κομμάτια. Το εργαλείο χρησιμεύει για τη σταθεροποίηση αυτού του κομματιού, επιτρέποντάς του να διαχωρίσει ομοιόμορφα το διπλανό για να το τραβήξει απρόσκοπτα από την πίτσα.

«Ουάου, ποιος το ήξερε ότι γίνεται κάτι τέτοιο…», έγραψε ένας έκπληκτος θεατής κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές.

«Σήμερα είμαι 0 χρονών!» ένας άλλος αναφώνησε, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα για το κόλπο. “Δεν είναι γι’ αυτό, αλλά είναι πολύ χρήσιμο”, δήλωσε ένας άλλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ