Πρίντεζης: Αυτό που μας αναλογεί στους τελικούς

Πρίντεζης: Αυτό που μας αναλογεί στους τελικούς

Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού στην δύσκολη νίκη επί του Πανιωνίου, με τον Έλληνα φόργουορντ να τονίζει ότι η ομάδα του ήταν πιο χαλαρή από όσο θα έπρεπε, ενώ παράλληλα μίλησε και για τους τελικούς.

«Ο Πανιώνιος έχει μια πάρα πολύ σοβαρή ομάδα και δεν έφτασε τυχαία ως εδώ. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε και δυστυχώς μπήκαμε κάπως πιο χαλαροί, κάτι που δεν δικαιολογείται. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τέλος για να κερδίσουμε, κάτι που δεν πρέπει να συμβεί στους τελικούς» είπε αρχικά ο 29χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού, που ήταν εξαιρετικός στην παράταση κόντρα στον Πανιώνιο στην κάμερα του Novasports.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το πώς περιμένει τους τελικούς που θα είναι εκτός τρομερού απροόπτου με τον Παναθηναϊκό, ο Πρίντεζης ήταν απόλυτα ξεκάθαρος: «Όλοι ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολοι οι τελικοί, σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει το αβαντάζ λόγω του πλεονεκτήματος έδρας, αλλά θα παλέψουμε, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Exit mobile version