Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος ήρθε, ο Μπιέλ έρχεται και ο Μαντί Καμαρά έφυγε

Μεταγραφικός πυρετός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στον Ολυμπιακό, καθώς παίκτες φεύγουν και παίκτες έρχονται λίγο πριν από την εκπνοή της προθεσμίας για την δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας.

Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα μετά από πέντε χρόνια, όταν είχε παραχωρηθεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν αντί 17,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βερόνα μέχρι το 2024 και επέστρεψε στο λιμάνι του Πειραιά δανεικός, με τη συμφωνία ωστόσο των δύο ομάδων να περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς.


Λίγο αργότερα επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα. Οι Ιταλοί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό με τον διεθνή μέσο να παίρνει το νούμερο “20” ενώ  έγινε γνωστό πως διατηρούν οψιόν αγοράς του ώστε να γίνει μόνιμος κάτοικος Ρώμης το καλοκαίρι του 2023.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο μέσος από τη Γουϊνέα είπε: “Είμαι ειλικρινά χαρούμενος που είμαι εδώ. Το να είμαι μέλος της Ρόμα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα”.

 

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Κοπεγχάγης, Πεπ Μπιέλ, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας το βράδυ της Τετάρτης 31 Αυγούστου.

Η άφιξη του 25χρονου αναμένεται στις 21:40, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την πειραϊκή ομάδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι “ερυθρόλευκοι” είναι έτοιμοι να δαπανήσουν ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, ενώ οι απολαβές του ποδοσφαιριστή αναμένεται να αγγίξουν το 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ