Μαρούσι: Πώς έγινε η συμπλοκή με έναν νεκρό και δύο τραυματίες έξω από νυχτερινό κέντρο – Το χρονικό και τα ντοκουμέντα

Περίπου 10 άτομα εκτιμάται ότι συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή με έναν νεκρό, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Οι εμπλεκόμενοι φαίνεται πως είχαν προηγούμενα μεταξύ τους, καθώς κάποιοι ήδη γνωρίζονταν, σύμφωνα με πληροφορίες του mega. Οι οκτώ από τους εμπλεκόμενους, όπως μεταδόθηκε, έχουν ποινικό παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπής αυτοκινήτων και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αρχικά υπήρξε ένας διαπληκτισμός εντός του μαγαζιού, που διήρκεσε αρκετή ώρα. Έτσι, υπήρχε ο χρόνος να κληθούν κι άλλα άτομα στο σημείο. Όταν έφτασαν οι «ενισχύσεις» δόθηκε το σήμα και οι ομάδες βγήκαν έξω, όπου έγινε η αιματηρή συμπλοκή.

Ένας 23χρονος έπεσε νεκρός, ενώ ακόμη δύο άτομα τραυματίστηκαν από μαχαίρι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν ταυτοποιήσει τον δράστη της δολοφονίας και θεωρείται θέμα ωρών ο εντοπισμός και η σύλληψή του. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, πρόκειται για έναν Έλληνα, της ίδιας ηλικίας, που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα ντοκουμέντα

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1, μέλη από τις δύο παρέες βγήκαν στην είσοδο και άρχισαν να τσακώνονται, όταν κάποια στιγμή το θύμα προσπάθησε να βγάλει ένα όπλο που είχε μαζί του και δέχτηκε την μοιραία επίθεση με το μαχαίρι.

Ο 23χρονος τράβηξε πιστόλι, πάτησε την σκανδάλη αλλά το όπλο έπαθε εμπλοκή. Τότε ο δράστης του κατάφερε χτύπημα στον λαιμό. Το θύμα επιχείρησε να οπλίσει και πάλι αλλά έπεσε αιμόφυρτο στο έδαφος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Σε άλλο βίντεο που μετέδωσε το MEGA, καταγράφεται το θύμα να ψυχορραγεί έξω από το νυχτερινό κέντρο, ενώ γύρω του βρίσκονται αστυνομικοί, που προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Στο σημείο επικράτησε πανδαιμόνιο.

«Εκείνη την ώρα εγώ τραγουδούσα και έμαθα για το περιστατικό αφού κατέβηκα από τη σκηνή. Ούτε εγώ αλλά ούτε και οι θαμώνες του μαγαζιού κατάλαβαν κάτι», δήλωσε ο Νίκος Απέργης, τραγουδιστής που πραγματοποίει εμφανίσεις στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο.

Ο θάνατος του 23χρονου διαπιστώνεται λίγο αργότερα από τους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε.

«Ακόμα δεν έχω λάβει τη δικογραφία στα χέρια μου. Είναι πρόωρο να μιλήσω. Η Ελληνική Αστυνομία θα διαλευκάνει σύντομα την υπόθεση. Θερμά συλλυπητήρια», ανέφερε ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος οικογένειας θύματος.

Κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής τραυματίστηκαν ένας 26χρονος, μόνιμος κάτοικος Καλαμάτας, και ένας 23χρονος οπλίτης του Μηχανικού. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Μετά το έγκλημα η περιοχή αποκλείστηκε από τις αρχές και οι αστυνομικοί άρχισαν να συλλέγουν στοιχεία από το σημείο της αιματηρής συμπλοκής. Λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν ένα πιστόλι 22 χιλιοστών του θύματος, σε ένα παρτέρι, αλλά και μία σφαίρα, η οποία βρισκόταν δίπλα από το άψυχο σώμα του.

Στην εκπομπή LiveNews μίλησε και ο πατέρας ενός εκ των δυο τραυματιών. «Είναι καλά. Εγώ είμαι στην Καλαμάτα αυτή την στιγμή, είναι δικοί του άνθρωποι, δικοί μας άνθρωποι περισσότερες λεπτομέρειες δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει με τον ίδιο», είπε ο πατέρας του τραυματία στο Mega.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ