Έφτασε στην Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας

Στην Λάρισα έφτασε πριν από λίγο η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου. Στην πόλη κυριαρχεί βαθιά οδύνη και απέραντη θλίψη για τον ξαφνικό χαμό του κοριτσιού.  

Μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος που έχει βυθίσει στο πένθος την Λάρισα παίχτηκε λίγο μετά τις 4.00 το μεσημέρι της Τετάρτης, 31 Αυγούστου 2022.

Η σορός της άτυχης 19χρονης ναυτικής δοκίμου, Θάλειας, έφτασε στην πόλη της με το C-13o από την Ιταλία -νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο, όπως αναφέρει το larissanet.gr.

Στη συνέχεια, και κατόπιν σχετικής επιθυμίας της οικογένειας, μεταφέρθηκε στην οικία της στη συνοικία Παπασταύρου.

σορός Θάλειας - Λάρισα

Η κηδεία της Θάλειας θα γίνει αύριο Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022, στη 1 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου. Εκεί, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι αλλά και η τοπική κοινωνία θα πουν το τελευταίο “αντίο” στο άτυχο κορίτσι.

Στην πόλη θα φτάσουν ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, οι ελληνικές Αρχές αναμένεται να ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ