Ολυμπιακός: Η αντίδραση των διεθνών ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μαρσέλο

Μοιάζει με αστείο μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, Μαρσέλο. Η είδηση έγινε πρώτο θέμα στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ.

Η απόκτηση του 34χρονου σούπερ σταρ φιγουράρει στις κεντρικές σελίδες των αθλητικών sites και ιδιαίτερα των ισπανικών. Άλλωστε οι μνηστήρες του Μαρσέλο ήταν πολλοί και ο Βραζιλιάνος είπε αρκετά όχι και μάλιστα σε μεγάλες προτάσεις, ακόμη και από το MLS.

Η Marca γράφει: «Είναι επίσημο, ο Μαρσέλο υπέγραψε στον Ολυμπιακό», ενώ ετοίμασαν και εικαστικό με τον 34χρονο Βραζιλιάνο μπακ να φοράει τα ερυθρόλευκα.

Η AS από την πλευρά της αναφέρει στο κεντρικό της θέμα: «Ο Μαρσέλο υπέγραψε στον Ολυμπιακό», με την Mundo Deportivo γράφει: «Ο Μαρσέλο βρήκε ομάδα 82 μέρες μετά το αντίο».

Όμορφο εικαστικό έφτιαξε και ο λογαριασμός 433. Συγκεκριμένα «έντυσε» τον Μαρσέλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, να πανηγυρίζει γκολ.

Με τη μεταγραφή ασχολήθηκε και η καταλανική Sport, η οποία τουίταρε τη φωτογραφία των ερυθρόλευκων για την ανακοίνωση του Μαρσέλο.

Πιο αποθεωτικοί οι Ολλανδοί με το θέμα του voetbalprimeur να αναφέρει από την πλευρά του: «Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει με την απόκτηση του θρύλου της Ρεάλ, τον Μαρσέλο». Πρώτο θέμα έγινε και στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Globoesporte.

Ο Μαρσέλο έγινε θέμα και στην Εquipe, η οποία έγραψε πως μετά τη Ρεάλ συνεχίζει στον Ολυμπιακό, ενώ βρέθηκε και στην κεντρική σελίδα του RMC Sport.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ