Ολυμπιακός: Μεταγραφή μεγατόνων – Έκλεισε ο Μαρσέλο – ΒΙΝΤΕΟ

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Βραζιλιάνος αμυντικός, Μαρσέλο, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες υπογράφοντας το 1+1 συμβόλαιό του. Πρόλαβε να μπει και στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το πολύ μεγάλο… μπαμ του καλοκαιριού. Ένα μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα από κάθε άποψη. Το deal με τον Μαρσέλο.

Ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε συμβόλαιο στους «ερυθρόλευκους». Με αυτόν τον τρόπο ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του έναν παίκτη που όχι απλά είναι ένα μεγάλο όνομα αλλά έχει και μία τρομερή καριέρα πίσω του.

Μάλιστα ο Ολυμπιακός ήδη ανακοίνωσε τον Μαρσέλο, δίνοντας επίσημη μορφή στη σπουδαία αυτή κίνηση. «Ένας αληθινός Θρύλος του ποδοσφαίρου στον Ολυμπιακό!», σημειώνεται στην ανακοίνωση στο Twitter της ομάδας.

Ο 34χρονος διεθνής Βραζιλιάνος (με ισπανικό διαβατήριο) και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ είναι ο παίκτης που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά (το αριστερό άκρο της άμυνας) του Ολυμπιακού. Ποδοσφαιριστής με μία πολύ μεγάλη τροπαιοθήκη, που έχει πέντε Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έξι Πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τη Βραζιλία.

Ποδοσφαιριστής με πάνω από 50 συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας και 546 ματς στη Ρεάλ με 38 γκολ και 103 ασίστ. Προφανώς πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ