Ολυμπιακός: Τα ονόματα της ευρωπαϊκής λίστας – Μαρσέλο, Μπόουλερ εντός – Ζινκερνάγκελ, Ντε Λα Φουέντε εκτός

Ο Ολυμπιακός έριξε «βόμβα» μεγατόνων και ο σπουδαίος Μαρσέλο υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» για 1+1 χρόνο. Πρόλαβε να μπει και στην ευρωπαϊκή λίστα.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την τεράστια μεταγραφή του άλλοτε αρχηγού της Ρεάλ, Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια των ομίλων του Europa League. Εκτός έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Ζινκερνάγκελ και Ντε Λα Φουέντε, αλλά και ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο 34χρονος διεθνής Βραζιλιάνος (με ισπανικό διαβατήριο) και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ είναι ο παίκτης που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά (το αριστερό άκρο της άμυνας) του Ολυμπιακού. Ποδοσφαριστής με μία πολύ μεγάλη τροπαιοθήκη, που έχει πέντε Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έξι Πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τη Βραζιλία.

Ποδοσφαιριστής με πάνω από 50 συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας και 546 ματς στη Ρεάλ με 38 γκολ και 103 ασίστ. Προφανώς πρόκειται για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή όχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα.

Προφανώς και η παρουσία του Μαρσέλο στην ευρωπαϊκή λίστα επισκιάζει οτιδήποτε άλλο. Στη λίστα είναι και ο Μπόουλερ, όπως και ο Μασούρας με το ενδιαφέρον και την πίεση της Τραμπζονσπόρ να είναι πιο μεγάλα από ποτέ. Για την… ιστορία πάντως στη λίστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν δεν είναι ο Αγκιμπού αλλά ούτε και ο Ντε Λα Φουέντε με τον Ζίνκερναγκελ.

Τα ονόματα της λίστας του Ολυμπιακού

  1. Μαρσέλο
  2. Μπόουλερ
  3. Ανδρούτσος
  4. Άβιλα
  5. Μπα
  6. Μπουχαλάκης
  7. Σισέ
  8. Ελ Αραμπί
  9. Ίνμπομ Χουάνκ
  10. Ουί Τζο Χουάνγκ
  11. Αμπουμπακάρ Καμαρά
  12. Κούντε
  13. Μανωλάς
  14. Μπιέλ
  15. Μασούρας
  16. Ροντρίγκες
  17. Εμβιλά
  18. Παπασταθόπουλος
  19. Ρέαμπτσιουκ
  20. Ρέτσος
  21. Τζολάκης
  22. Βατσλίκ
  23. Βαλμπουενά
  24. Βρουσάι
  25. Βρσάλικο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ