Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτιαξε σουβλάκια στη Μελβούρνη

Το ελληνικό σουβλάκι διαφημίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και φέτος στην Αυστραλία, συνεχίζοντας τη συνεργασία του με το εστιατόριο “Stalactites” για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε δημιουργήσει πέρυσι τη δική του γευστική πρόταση με αρνί και ρόδι δίνοντας το όνομα Tsitsipas Souvlaki σε μία από τις επιλογές του καταστήματος, το οποίο διατίθεται και φέτος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μάλιστα το “προώθησε” φτιάχνοντας σουβλάκια σε βίντεο που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό της χώρας.

Σε αυτό ανέφερε ότι τα έσοδα από την πώλησή του καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο Australian Open, θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήρθα να μιλήσω για τένις όχι για τον Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δηλώσεις του το Σάββατο στους δημοσιογράφους, στη διάρκεια της επίσημης συνέντευξης Τύπου ενόψει του πρώτου κορυφαίου Grand Slam του 2022, προσπάθησε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τονίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το αθλητικό κομμάτι και όχι τα υπόλοιπα.

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε εάν είναι σύμφωνος με την απόφαση του Νόβακ Τζόκοβιτς να μην εμβολιαστεί, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σχολίασε: «Βρίσκομαι εδώ για να μιλήσω για το τένις, όχι για τον Νόβακ. Εάν θέλετε μπορούμε να προχωρήσουμε…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ