Stan: Είδε το φρικτό τροχαίο με την Ferrari που σκοτώθηκε ο Τζώρτζης Μονογυιός

Το φρικτό τροχαίο με την Ferrari στη Βούλα στο οποίο έχασε την ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Ο Stan αποκάλυψε συγκλoνισμένος πως είδε με τα μάτια του τις σκηνές με το φλεγόμενο supercar.

“Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ” έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter ο γνωστός τραγουδιστής, με τα λόγια του να φανερώνουν το σοκ του με τις εικόνες που είδε.

Κάτω από την ανάρτηση του Stan υπάρχουν δεκάδες σχόλια για το τροχαίο δυστύχημα με την Ferrari.

Τζώρτζης Μονογυιός: Δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί η σύζυγός του

Το τροχαίο με τη Ferrari που στοίχισε τη ζωή του Τζώρτζη Μονογυιού βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, ώστε να ταυτοποιηθούν τα αίτια.

Ο αδελφός της Αθηνάς Κοντοπάνου, της συζύγου του άτυχου επιχειρηματία, Σωτήρης Κοντοπάνος σε δήλωσή του στο Mega σημειώνει ότι δεν την έχουν ενημερώσει για τον θάνατό του.

«Η αδελφή μου είναι καλά σε γενικές γραμμές. Θα χειρουργηθεί στα πόδια της και δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί» τόνισε.

«Το αυτοκίνητο δεν πήγαινε με ταχύτητα μεγαλύτερη των 75 χλμ./ώρα»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά και ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

«Η οικογένεια το τελευταίο που σκέφτεται οι κινήσεις που θα γίνουν για τις συνθήκες του ατυχήματος. Αγωνιούν γιατί η γυναίκα του δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, προβληματίζονται για το πώς θα την ενημερώσουν, και για το πώς θα διαχειριστούν τα δύο του παιδιά την απώλεια. Εκείνο που θα απασχολήσει την οικογένεια ακολούθως θα πρέπει να είναι ποιοι είναι οι υπεύθυνοι για αυτό που έγινε. Αν είναι εκείνοι που του παρέδωσαν το αυτοκίνητο, η περιφέρεια Αττικής που δεν έχει βάλει κιγκλιδώματα, και αν εμπλέκεται κάποιος άλλος», είπε ο κ. Κούγιας.

«Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες, αξιόπιστοι, που λένε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε μεγάλη ταχύτητα, δεν πήγαινε με περισσότερα από 75χλμ.. Το αυτοκίνητο αυτό ήταν το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο που υπάρχει. Ο δε οδηγός του είχε εμπειρία», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ