Κριστιάνο Ρονάλντο: Ούτε «γεια» στον Φερνάντο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της Εθνική Πορτογαλίας, ύστερα από μια επιτυχημένη συνεργασία που είχε ως επιστέγασμα την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016.  Τελευταίος σταθμός της η πορεία στο Μουντιάλ του Κατάρ που άφησαν στους Πορτογάλους  μία πικρή γεύση, καθώς επισκιάστηκε από το επεισόδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα όσα ακολούθησαν.

Σε κάθε περίπτωση η πορεία του Σάντος στον πάγκο των Πορτογάλων μόνο ως επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηρισθεί.

Ο πρώην πλέον, ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιβήρων υπήρξε αγαπητός και μεταξύ των παικτών γι’ αυτό άλλωστε, σύμφωνα με τη Record, 16 από τους διεθνείς Πορτογάλους έσπευσαν, μόλις γνωστοποιήθηκε το διαζύγιο του Σάντος με την Πορτογαλία, να τον αποχαιρετήσουν μέσα από τα social media.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Πέπε, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες, ενώ οι υπόλοιποι 13 ήταν οι Ρουί Πατρίσιο, Ρούμπεν Ντίας, Ντανίλο Περέιρα, Ραφαέλ Γκερέιρο, Νούνο Μέντες, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Βιτίνια, Ζοάο Μάριο, Ματέους Νούνιες, Οτάβιο, Ζοάο Φέλιξ, Αντρέ Σίλβα, Γκονζάλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως, δεν ήταν ένας από αυτούς. Για κάποιους βέβαια, ίσως και να μην προκαλεί εντύπωση το γεγονός αυτό, δεδομένου ότι οι σχέσεις των δύο αντρών δεν ήταν και οι καλύτερες το τελευταίο διάστημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη João Félix (@joaofelix79)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pepe (@official_pepe)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Carvalho (@wcarvalho14)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ