Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» – Συγκλονίζει στη νέα συνέντευξη

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περιέγραψε τον θάνατο του νεογέννητου γιου του ως τη «χειρότερη στιγμή» της ζωής του στη συνέντευξή του στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ήταν εμφανώς συγκινημένος. Ο νεογέννητος γιος του με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, ονόματι Angél, πέθανε κατά τη γέννα στις 18 Απριλίου, αλλά η δίδυμη αδελφή του, Bella, επέζησε.

«Πιθανώς η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», ακούγεται να λέει ο Ρονάλντο στον Μόργκαν στο τελευταίο κλιπ που κοινοποιήθηκε από τη συνέντευξή του στο TalkTV, η οποία προβάλλεται πλήρως την Τετάρτη και την Πέμπτη.

«Όταν έχεις παιδί περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις πρόβλημα είναι δύσκολο» τόνισε.

«Εγώ και η Τζιο (Τζορτζίνα) περάσαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει σε εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλούς αγώνες. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου» περιέγραψε.

Ο Ρονάλντο πρόσθεσε ότι κρατά τις στάχτες του παιδιού κοντά σε αυτές του πατέρα του, ο οποίος πέθανε από ηπατική ανεπάρκεια το 2005, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του.

«Μιλάω μαζί τους όλη την ώρα και είναι στο πλευρό μου», πρόσθεσε. «Ξέρεις ότι με βοηθούν να γίνω καλύτερος άνθρωπος, καλύτερος πατέρας. Και είναι κάτι για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος… το μήνυμα που μου στέλνουν, ειδικά ο γιος μου» σχολίασε ο Ρονάλντο.

Ο Ρονάλντο γίνεται συναισθηματικός κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον Μόργκαν για την τραγωδία και συνεχίζει προσθέτοντας πώς έκλαψε μαζί με το μεγαλύτερο παιδί του, τον Κριστιάνο Τζούνιορ, όταν είπε στα άλλα παιδιά ότι το μωρό δεν τα κατάφερε.

«Τα παιδιά αρχίζουν να λένε «πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;» εξηγεί, μιλώντας για την αρραβωνιαστικιά του που έφτασε στο σπίτι με ένα μωρό, πριν προσθέσει ότι ήθελε να είναι ειλικρινής καθώς εργάζονταν στη διαδικασία του πένθους.

Ωστόσο, η Εύα και ο Ματέο, πέντε ετών, και η Αλάνα Μαρτίνα, τεσσάρων ετών, άργησαν να επεξεργαστούν το δυσάρεστο νέο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ