Έξαλλος ο Αντετοκούνμπο με τους Πέισερς: Του πήραν την μπάλα του ματς – «Δεν είναι δίκαιο αυτό που έγινε» – BINTEO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε μυθική εμφάνιση κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς. Ο Greek Freak τελείωσε το παιχνίδι με 64 πόντους και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 140-124.

Οι 64 πόντοι που πέτυχε ο Γιάννης αποτελούν ρεκόρ καριέρας. Ο Έλληνας σούπερ σταρ σε 35 λεπτά συμμετοχής είχε 64 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ με 19/24 δίποντα και 24/31 βολές.

Ωστόσο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε έξαλλος μετά το τέλος του ματς με την ενέργεια ενός από τους βοηθός προπονητή των Πέισερ, ο οποίος πήρε τη μπάλα του αγώνα, η οποία σε διαφορετική περίπτωση θα πήγαινε στον Γιάννη, λόγω του ρεκόρ που έκανε.

Ο Έλληνα σταρ έτρεξε σαν… τρελός στα αποδυτήρια και στη συνέχεια επέστρεψε στο παρκέ, δείχνοντας στον παίκτη των Πέισερ, Χαλιμπέρτον, πόσο τον ενόχλησε η πράξη αυτή.

Αντετοκούνμπο: «Δεν είναι δίκαιο αυτό που έγινε»

«Δεν πίστεψα ότι θα πετύχω 64 πόντους. Απλώς έπαιξα. Είδα κάθε φάση ξεχωριστά. Κάποιες φορές ξεκινάς χαλαρός , κάποιες φορές τελειώνεις χαλαρά. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ένα τέτοιο ρεκόρ, προσπαθώ να μην βάζω τέτοια πίεση στον εαυτό μου. Ο προπονητής μου είπε ότι ήμουν δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ και εντυπωσιάστηκα» ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Γιάννης.

«Είναι σπουδαίο συναίσθημα, αλλά το αφήνω πίσω. Ελπίζω ότι θα έχω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον. Ελπίζω το αποψινό ματς να μας προετοιμάσει για το μέλλον. Οι Πέισερς μας προετοιμάζουν με τη σκληράδα τους. Αντιαθλητικό πάνω στον Χαλιμπέρτον, αντιαθλητικό που δέχθηκα, είχε άρωμα playoffs αυτό το ματς. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί αγώνα από την Ιντιάνα» πρόσθεσε.

«Δεν έχω ιδέα αν έχω τη μπάλα του αγώνα, ξέρω πώς ήταν το συναίσθημα της μπάλας με την οποία έπαιξα απόψε και ξέρω ότι μέσα υπάρχει μία καινούργια μπάλα. Θα την δώσω στη μητέρα μου. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό που έγινε απόψε. Δεν ξέρω πώς γίνεται, ο Λίλαρντ είναι πέμπτος στα τρίποντα, εγώ έβαλα 64, έπρεπε να έχουμε τη μπάλα. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο αυτό που έγινε, αλλά το καταλαβαίνω ότι θέλεις τη μπάλα από τον πρώτο σου πόντο στο NBA», ήταν τα λόγια του Greek Freak για το περιστατικό με την μπάλα του αγώνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ