Εξωγήινος Γιάννης «κατάπιε» τους Πέισερς με 64 πόντους και οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο – ΒΙΝΤΕΟ

Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνέτριψε το ρεκόρ πόντων του και με μυθική εμφάνιση οδήγησε τους Μπακς στη νίκη κόντρα στους Πέισερς με 140-124.

Οι 55 πόντοι που σημείωσε πριν από λίγο διάστημα κόντρα στους Ουίζαρντς ανήκουν στο παρελθόν, αφού ο συγκλονιστικός Γιάννης Αντετοκούνμπο «εκτέλεσε» με 64 πόντους τους Ιντιάνα Πέισερς και έγραψε ξανά ιστορία.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σε 35 λεπτά συμμετοχής είχε 64 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 μπλοκ με 19/24 δίποντα και 24/31 βολές, με τους 64 πόντους του «Greek Freak» να αποτελούν ρεκόρ και για τους Μπακς.

Oι Μπακς κυριάρχησαν πλήρως απέναντι στους Πέισερς και πήραν την εκδίκησή τους για τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του in-season tournamet, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.

Στο φινάλε οι Μπακς έριξαν ρυθμό και οι Πέισερς βρήκαν την ευκαιρία να ροκανίσουν την διαφορά, με τον Έντριαν Γκρίφιν να επιστρατεύει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φινάλε για να… καθαρίσουν τα «Ελάφια» τη νίκη.

Iστορική, ωστόσο ήταν η βραδιά και για τον Ντέμιαν Λίλαρντ που μπήκε στο top5 των «μπομπέρ» με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία του ΝΒΑ με τον «Dame» να έχει 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους Ιντιάνα Πέισερς ξεχώρισε ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον, που είχε 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Μάιλς Τέρνερ να ακολουθεί με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ