Τροχαίο στα Σπάτα: Ακαριαίος ο θάνατος των δύο οδηγών – «Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα οχήματα διαλύθηκαν»

Ακαριαίος ήταν ο θάνατος των δύο οδηγών από το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στην Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδας, με τα οχήματά τους να έχουν μετατραπεί σε άμορφες μάζες σιδερικών, σύμφωνα με δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Λάμπρου στο enikos.gr.

Της Κωνσταντίνας Χαϊνά

Πρόκειται για έναν νεαρό οδηγό, περίπου 25 ετών και για μία 52χρονη γυναίκα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα δύο θύματα από τα οχήματά τους. «Ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση που τα αυτοκίνητα διαλύθηκαν. Έγιναν μία μάζα. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τον νεαρό οδηγό» αναφέρει ο κ. Λάμπρου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα όχημα κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, ενώ το άλλο προς Αρτέμιδα. Όπως λέει ο κ. Λάμπρου, το πρώτο όχημα, για άγνωστη -μέχρι στιγμής- αιτία, πέρασε το διαχωριστικό διάζωμα και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μεταξύ τους. Αν και ο λόγος που ο οδηγός φαίνεται να έχασε τον έλεγχο παραμένει άγνωστος, υπάρχουν πληροφορίες πως έσκασε το λάστιχό του.

Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, καθώς και άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Τροχαίο αεροδρόμιο Αρτέμιδα Τροχαίο αεροδρόμιο Αρτέμιδα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ