Champions League: Ίντερ με προβάδισμα, Μίλαν για την μεγάλη ανατροπή

ιντερμιλαν

Με υποθήκη το υπέρ της 2-0 της περασμένης εβδομάδας, η τυπικά γηπεδούχος Ίντερ φιλοξενεί την Μίλαν(22.00-Cosmotesport 1) που ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή. Έπαθλο για τις δύο ομάδες μία θέση στον τελικό του Champions League που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Όλα υπέρ της Ίντερ αλλά κόντρα στην Μίλαν είναι πάντα ντέρμπι

Σε εξαιρετική κατάσταση εμφανίζεται η Ιντερ στη παρούσα φάση, καθώς μετά τη νίκη απέναντι στην Μίλαν την περασμένη εβδομάδα επικράτησε 4-2 στη Σσουόλο παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο προπονητής των “νερατζούρι” Σιμόνε Ιντζάγκι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες του βασικού κορμού. Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά προβλήματα ο Σκρίνιαρ είναι και πάλι εκτός, ωστόσο προέκυψε θέμα με τον Χοακίν Κορέα που  αποχώρησε με ενοχλήσεις από την αναμέτρηση με τη Σασουόλο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περίπτωση που η Ίντερ προκριθεί θα ξαναπαίξει στον τελικό μετά από 13 χρόνια.

Ψάχνει “γιατρικό”  με μεγάλη νίκη-πρόκριση η Μίλαν

Σε κακό φεγγάρι βρίσκεται η Μίλαν, καθώς μετά την ήττα από την Ίντερ για το Champions League ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από την Σπέτσια και έχασε έδαφος στη μάχη της τετράδας στη Serie A. Ο τεχνικός των “ροσσονέρι” Στέφανο Πιόλι ξεκούρασε στο συγκεκριμένο ματς τους Τεό Ερνάντες, Ζιρού και Καλάμπρια. Εκτός πλάνων βρίσκονται, ο μακροχρόνια τραυματίας Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αλλά και ο Μπενασέρ. Αμφίβολοι είναι οι Μεσίας και Κρούνιτς.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ίντερ: Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντιμάρκο, Μχιταριάν, Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα, Ντάμφρις, Μαρτίνες, Τζέκο.

Μίλαν: Μενιάν, Καλάμπρια, Τομόρι, Κιάερ, Ερναντές, Τονάλι, Κρούνιτς, Σαλεμάκερς, Ντίαθ, Λεάο, Ζιρού.

 

Exit mobile version