Australian Open: Ο Τσιτσιπάς αποθέωσε τον Τζόκοβιτς – Τι απάντησε ο Σέρβος

Ο βασιλιάς του Australian Open, Νόβακ Τζόκοβιτς, επέστρεψε στον θρόνο του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα έπλεξε το εγκώμιο του Σέρβου τενίστα, λέγοντας ότι ο Τζόκοβιτς «είναι ο σπουδαιότερος παίκτης που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα τένις».

Australian Open: Μεγάλος νικητής ο Τζόκοβιτς – Πάλεψε μέχρι τέλους ο Τσιτσιπάς

«Μιλάει μόνη της η πορεία σου, ό,τι έχεις πετύχει έως τώρα», είπε ο Τσιτσιπάς.

«Είναι όλα στους αριθμούς. Συγχαρητήρια. Όχι μόνο στον εαυτό σου, αλλά και στο ότι έχεις μια τέτοια υποστηρικτική οικογένεια. Ξέρεις, νομίζω ότι είναι πολύ παρόμοιος ο τρόπος που μεγαλώσαμε γύρω από το τένις, οπότε ήταν ένα απίστευτο ταξίδι για σένα, οπότε θαυμάζω αυτό που έκανες για το άθλημά μας. Νομίζω ότι με κάνεις καλύτερο παίκτη όταν είμαι στο γήπεδο, άρα σε ευχαριστώ» συνέχισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Australian Open: Πρώτο trend στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς – Τα καλύτερα memes

«Είχα το προνόμιο να παίξω πολλούς δύσκολους αγώνες υψηλής έντασης, αλλά θα ήθελα να πω άλλη μια φορά πως ο Νόβακ βγάζει ό,τι καλύτερο μέσα μου, για το οποίο δούλεψα όλη μου τη ζωή. Είναι ένας από τους σπουδαιότερους στο άθλημά μας και νομίζω – είναι ο καλύτερος που έχει κρατήσει ποτέ ρακέτα τένις σίγουρα. Δεν το έχω κάνει αυτό, αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που ώθησες το άθλημά μας . Νομίζω ότι αξίζει ένας παίκτης σαν εσένα που πιέζει όλους, κάθε παίκτη, κάθε άτομο που ασχολείται με το άθλημα στο μέγιστο» κατέληξε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον Τσιτσιπά για τα λόγια του και τόνισε ότι ο Έλληνας τενίστας «είναι τόσο ευγενικός και με σεβασμό. Με συγκίνησαν τα λόγια του Στέφανου. Το εκτιμώ πολύ αυτό»

»Νομίζω ότι και οι δύο θα συμφωνούσαμε ότι παίζουμε με δύναμη στο γήπεδο, είμαστε δυνατοί αντίπαλοι και θέλουμε να κερδίσει ο ένας τον άλλον. Θέλουμε να κερδίζουμε ανεξάρτητα με το ποιος είναι στην άλλη άκρη του φιλέ. Αυτό δεν σημαίνει δεν πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Και αναγνωρίζει ο ένας την προσπάθεια του άλλου. Αναγνωρίζω την προσπάθειά σου, σου δίνω συγχαρητήρια για ένα εξαιρετικό τουρνουά. Κακή τύχη σήμερα, σπουδαία μάχη, πιστεύω ότι δεν είναι το τελευταίο σου Grand Slam, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, πολύ περισσότερο από ότι εγώ» επεσήμανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ