Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Ο «γάμος» με τον Ολυμπιακό πριν από τον γάμο με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, καθώς το φλερτ που κράτησε πολλούς μήνες κατέληξε σήμερα σε γάμο. Ο 33χρονος τερματοφύλακας δεν αποκλείεται σύντομα να προβεί και σε δεύτερο γάμο αυτή την φορά με παπά και με κουμπάρο.

Εδώ και τρία χρόνια είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου και μάλιστα ο έρωτας τους, για πολλούς, ήταν μία από τις αιτίες που τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό. Ύστερα από μια σημαντική καριέρα στον ΠΑΟΚ, ο Πασχαλάκης έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος. Παρά τις προτάσεις που είχε τόσο από ομάδες της Ευρώπης, όσο και της Αραβίας προτίμησε να περιμένει μια δελεαστική πρόταση που θα τον κρατούσε στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα. Αυτή λοιπόν ήρθε έστω και στο παρά πέντε των μεταγραφών και ο τερματοφύλακας επέστρεψε στο Λιμάνι.

Αν και το παρουσιαστικό του και κυρίως το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του του εντός του γηπέδου κρύβουν τον πραγματικό χαρακτήρα του, ο Πασχαλάκης ποτέ δεν έκρυψε ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η οικογένεια. Αγωνιστικά θέλει να βρει μια νέα οικογένεια, ενώ στα προσωπικά του να δημιουργήσει την δική του.

«Η έννοια οικογένεια από μικρό παιδί είναι πολύ σημαντική για εμένα. Το να συζητάμε δηλαδή κάθε μέρα γύρω από το τραπέζι και να λύνουμε τα προβλήματά μας. Εγώ έχασα σε ηλικία 10 χρονών τον πατέρα μου. Προσπάθησα μόνος μου και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να προχωρήσουμε, να με βοηθήσουν και τους ευχαριστώ για αυτό. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι εκεί πάνω και με παρακολουθεί. Θα ήθελα να είναι δίπλα μου και να τους αφιερώσω πολλά από τα οποία έχω πετύχει. Όμως, δεν μπορώ. Γνωρίζω ότι είναι δίπλα μου και με στηρίζει με το δικό του τρόπο. Πιστεύω και ότι η μητέρα μου είναι περήφανη για εμένα», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ο άνθρωπος της αλλά και αυτός που της έμαθε την τραπ μουσική:  «Κάνουμε πολλά πράγματα κοινά. Και ο Αλέξανδρος αγαπάει τη μουσική. Μέσα από εκείνον ανακάλυψα όλους τους τράπερ! Και η γυμναστική και ο αθλητισμός είναι κάτι που έχουμε κοινό. Μας ενώνει και η τρέλα μας. Περνάμε καλά γιατί εκτός από σύντροφος είναι και φιλαράκι μου. Κάνουμε κοινά όνειρα. Είμαστε δυο άνθρωποι με τρέλα και αγάπη και αν το νιώσουμε, μπορεί να το επισημοποιήσουμε και αύριο. Και σίγουρα δεν θα βγούμε να το φωνάξουμε! Οι άνθρωποι που επιλέγω να είναι στη ζωή μου θέλω να με νοιάζονται και να έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με μένα. Να είναι περιπετειώδεις, να είναι παθιασμένοι με ό,τι κάνουν». Ακόμη και η γνωριμία τους δεν έγινε και με τον πιο «παραδοσιακό» τρόπο «Γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο, ταξιδεύουμε πολύ και οι δύο. Αυτός έκανε το πρώτο βήμα  Εγώ είμαι παραδοσιακή γυναίκα, δεν κάνω ποτέ το πρώτο βήμα. Και μετά κύλησαν όλα πολύ φυσιολογικά» είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια.


Πλέον το ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου, καθώς σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “RealNews” η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποχαιρέτησαν την Θεσσαλονίκη και βρίσκονταν σε αναζήτηση νέας κατοικίας στα νότια προάστια της Αθήνας, όπου ήδη διαμένει η τραγουδίστρια.  Η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται να φέρει το ζευγάρι πιο κοντά στην μεγάλη απόφαση.

Η καριέρα του

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη ο Ολυμπιακός δεν είναι άγνωστος, καθώς στα ίδια μέρη είχε ξαναβρεθεί στην ηλικία των 13 ετών. Οπως ανφέρεται στο βιογραφικό του γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουλίου του 1989 και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία μόλις έξι ετών, αγωνιζόμενος αρχικά ως επιθετικός. Τρία χρόνια αργότερα «μετακόμισε» κάτω από τα γκολπόστ και βρήκε τον… προορισμό του.

Σε ηλικία 12 ετών εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η μεγάλη απόσταση του προπονητικού κέντρου από το σπίτι του αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα και ο νεαρός κίπερ αποχώρησε. Ένα χρόνο μετά ο Ολυμπιακός δεν έχασε την ευκαιρία, και έπειτα από ένα δοκιμαστικό τον έκανε δικό του.

Σε ηλικία 15 ετών αποχώρησε από τον Πειραιά και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η Ηλιούπολη τού πρόσφερε πρόταση συνεργασίας και άρχισε να παίρνει αμέσως συμμετοχές στην Γ’ Εθνική.

Το 2007 μετά από δύο χρόνια στην Ηλιούπολη η Γαλατασαράι τού έκανε πρόταση να δοκιμαστεί. Ταξίδεψε στην Σουηδία και συμμετείχε στην προετοιμασία, έπαιξε κάποια παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα και οι ενθουσιασμένοι Τούρκοι ήθελαν να τον αποκτήσουν άμεσα. Όμως ο Πασχαλάκης έπιανε θέση ξένου και η υπόθεση δεν είχε αίσιο τέλος.

Το 2008 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε συμβόλαιο στον Λεβαδειακό. Το ντεμπούτο του ήρθε το 2011 σε αγώνα για τα Play Offs της Football League, αλλά δεν έπαιξε ούτε λεπτό στη μεγάλη κατηγορία.

Το 2012 αποχώρησε για την Κύπρο και ΠΑΕΚ, όπου πήρε λίγες συμμετοχές, πριν ηχήσουν ξανά οι σειρήνες από την Τουρκία. Η Ακίσασπορ ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν, τον κάλεσε και συμμετείχε σε κάποιες προπονήσεις, αλλά η πόλη που εδρεύει η ομάδα δεν ενθουσίασε τον Έλληνα γκολκίπερ.

Επέστρεψε στην Ελλάδα και μετά από ένα εξάμηνο απραξίας υπέγραψε στον Πανθρακικό και μέχρι τον Ιανουάριο του 2016 πήρε μόνο 13 συμμετοχές, αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το να τον κάνει δικό του για να αντικαταστήσει τον Μάρκο Βελλίδη που πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Πασχαλάκης

Στην Ήπειρο το πρώτο εξάμηνο δεν έπαιξε λεπτό. Το καλοκαίρι του 2017, όμως πήρε φανέλα βασικού μετά τον τραυματισμό του Περιστερίδη, και πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ολοκλήρωσε την σεζόν μετρώντας 27 συμμετοχές σε Europa League, Super League και Κύπελλο Ελλάδας, κρατώντας 9 clean sheets.

Από τον Δεκέμβριο του 2017, οπότε φόρεσε φανέλα βασικού για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με την Ξάνθη έμεινε στην Τούμπα έως το φετινό καλοκαίρι. Πλέον ετοιμάζεται για νέα ποδοσφαιρικά ταξίδια στον Πειραιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ