AEK: Χιλιάδες κόσμου έξω από την Opap Arena – «Βούλιαξε» η Νέα Φιλαδέλφεια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ετοιμάζονται να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τίτλου στον αγώνα με τον Βόλο (20.00 cosmote) και η Νέα Φιλαδέλφεια έχει φορέσει τα γιορτινά της από νωρίς το πρωί.

Ήδη από τις 10 το πρωί τα καταστήματα εστίασης που βρίσκονται στην πλατεία μπροστά από την κεντρική είσοδο της ΟΠΑΠ Αρένα άρχισαν να σερβίρουν πελάτες οι οποίοι φορούσαν φανέλες και κασκόλ της ΑΕΚ, δέκα ώρες πριν από τον αγώνα με τον Βόλο (20:00), στον οποίο η Ένωση αναμένεται να «σφραγίσει» την κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της.

Γύρω στις 4 το απόγευμα επικρατούσε το αδιαχώρητο παντού! Οι κεντρικοί δρόμοι Δεκελείας και Πατριάρχου Κωνσταντίνου θύμιζαν προεκλογική συγκέντρωση της δεκαετίας του 1980, χιλιάδες φίλαθλοι κάθε φύλλου και κάθε ηλικίας, ένα «κιτρινόμαυρο» ποτάμι που γινόταν ολοένα και μεγαλύτερο. Οι πύλες της «Αγιάς Σοφιάς» άνοιξαν στις 4:30, τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και ο κόσμος άρχισε να εισέρχεται.

Ήταν προφανές ότι εκείνοι που θα έμεναν απ΄ έξω ήταν -αν όχι περισσότεροι- περίπου ισάριθμοι με τους 31.000 τυχερούς οι οποίοι εξασφάλισαν θέση μέσα στο γήπεδο.

Σε όλα τα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο δεν υπήρχε άδεια καρέκλα, η μπουτίκ της ΑΕΚ είχε ουρά δεκάδων μέτρων, ακόμα και τα αναμνηστικά από τους πλανόδιους πωλητές και τα πρόχειρα φαγητά (τα λεγόμενα «βρώμικα» στη… γηπεδική γλώσσα) έμοιαζαν με είδη πολυτελείας, με βάση τη ζήτηση!

Το ρολόι δείχνει 18:00, το γήπεδο έχει αρχίσει να γεμίζει, δύο ώρες πριν από τη σέντρα. Όλοι θέλουν αν «ρουφήξουν» κάθε στιγμή από τη σημερινή ημέρα. Λίγες ώρες απέμειναν για να στεφθεί η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας 2022/23.

Δείτε φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης τους enikos.gr:

 

Exit mobile version